Davidsens Tømmerhandel går med i TV2’s Nybyggerne

29. juni 2021 Erhverv
Michael Andersen og Torben Beck
Michael Andersen og Torben Beck

Når de fire par i tv-programmet Nybyggerne udfolder deres kreative evner, er det med materialer og produkter fra Davidsens Tømmerhandel. Den sønderjyske familievirksomhed har nemlig indgået samarbejde med TV2 om det populære tv-program. Med engagementet i programmet, hvor fire par netop nu udformer drømmehjemmet i Linde Haven, bidrager Davidsen sammen med Hanssen Ejendomme og Sønderborg Kommune til at sætte byen og landsdelen på Danmarkskortet i den bedste sendetid.

En unik mulighed, der er opstået lige i vores baghave. Så direkte er udmeldingen fra Torben Beck, trælastdirektør hos Davidens Tømmerhandel i Høruphav, efter at virksomheden nu går med i årets store tv-begivenhed i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Kæmpe cadeau først og fremmest til Hanssen Ejendomme for at indgå samarbejde her i Sønderborg med et af de mest populære TV-programmer. Det er en fantastisk chance for at sætte fokus på de muligheder Sønderborg og Sønderjylland tilbyder. Men det her er også et konkret bevis på den brobygning mellem de sønderjyske virksomheder, som er helt særlig hernede, hvor vi hjælper hinanden med at udvikle ideer og skabe arbejdspladser,” siger trælastdirektøren.

Davidsens engagement i Nybyggerne betyder, at de fire deltagende par kan udfolde deres kreative ideer med byggematerialer, trævarer, fliser, søm og skruer fra det nærliggende byggemarked i Høruphav. Hvert af de fire par råder over et beløb, som de kan bruge hos Davidsen til indretningen af deres unikke og måske kommende hjem i Sønderborgs nye, grønne bydel.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ifølge Kristina Rudebeck Dahl, marketingchef i Davidsens Tømmerhandel, er det, at Davidsen i dag er en landsdækkende virksomhed med stærke lokale rødder, også medvirkende til engagementet i det populære boligprogram på TV2.

”Vi er midt i en stor investering i at udbygge vores markedsposition i hele landet over for både gør-det-selv byggere og det professionelle byggeri. Og her er det klart, at et populært program som Nybyggerne helt oplagt vil være med til at øge kendskabet til og løfte Davidsen-navnet tættere ind på livet af kunder i nye dele af landet”, forklarer hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Både Torben Beck og Michael Andersen, hvor sidstnævnte er Adm. Direktør i Hanssen Ejendomme, oplever stor, lokal opbakning og interesse for optagelserne til Nybyggerne, der foregår i øjeblikket. Alene optagelserne til programmet har vakt den lokale fællesskabsfølelse.

”At Davidsens Tømmerhandel nu også bakker op om vores projekt med TV2 og Nybyggerne, er meget sigende for den interesse, der er i Sønderjylland for at fremme landsdelen. Det er naturligvis glædeligt, at én af områdets førende virksomheder også kan se værdien i den markedsføring af Sønderjylland og Sønderborg. Det understreger blot den samlingskraft, der er på tværs af virksomheder og kommunen – noget, der er afgørende for at kunne fastholde den positive udvikling, vi ser i området” fortæller administrerende direktør Michael Andersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nybyggerne har Christian Degn som vært og bliver sendt til efteråret over ni uger. Programserien bliver rundet af med en stor finale, der sendes live fra Sønderborg. Her skal seerne være med til at vælge, hvem af de fire par, der løber med sejren og nøglerne til deres nye hus i Linde Haven.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Kultur, Gråsten

Deltager- og publikumsrekord ved Oldtimerløbet

30. maj 2023 Kultur

Oldtimerløbet Pinselørdag i Gråsten samlede rekordmange køretøjer, 1.200 af forskellig slags. Opgørelsen viser nu, at det også blev til en publikums-rekord. Flere end 4.500 gæstede ringriderpladsen i Gråsten og de blev serviceret af 137 frivillige. Det er 700 flere gæster på pladsen end nogensinde. “Vi har i den grad grund til at takke lokalbefolkningen – […]

Læs mere...