De kongelige kommer til Gråsten fredag den 15. juli

6. juli 2016 Gråsten
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Hendes Majestæt Dronning Margrethe og HKH Prins Henrik indleder fredag den 15. juli deres sommerresidens på Gråsten Slot. Regentparret ankommer med kongeskibet Dannebrog til Slotskajen i Sønderborg, hvor der er officiel modtagelse kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

10. Det er Statsforvaltningen i Region Syddanmark, der står for modtagelsen på Slotskajen.dannebrog

Kongeskibet kommer sydfra – det vil måske som ofte før ligge for anker i Vemmingbund natten over – så der bliver ikke tale om nogen broåbning op til anløbet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der vil være rig mulighed for at overvære modtagelsen på Slotskajen i Sønderborg. Publikum kan stå både ved slottet og langs med Sdr. Havnegade. Afspærringer angiver, hvor publikum kan opholde sig, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Fra Sønderborg kører regentparret straks til Gråsten, hvor der traditionen tro er modtagelse på Torvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er det byrådet, der tager imod, og borgmester Erik Lauritzen holder en kort velkomsttale. Også i Gråsten er der mulighed for, at publikum kan overvære modtagelsen tæt på gæsterne. Også her angiver afspærring tydeligt, hvor publikum kan stå.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...