De kongelige kommer til Gråsten fredag den 15. juli

6. juli 2016 Gråsten

Hendes Majestæt Dronning Margrethe og HKH Prins Henrik indleder fredag den 15. juli deres sommerresidens på Gråsten Slot. Regentparret ankommer med kongeskibet Dannebrog til Slotskajen i Sønderborg, hvor der er officiel modtagelse kl. 10. Det er Statsforvaltningen i Region Syddanmark, der står for modtagelsen på Slotskajen.

Kongeskibet kommer sydfra – det vil måske som ofte før ligge for anker i Vemmingbund natten over – så der bliver ikke tale om nogen broåbning op til anløbet. Der vil være rig mulighed for at overvære modtagelsen på Slotskajen i Sønderborg. Publikum kan stå både ved slottet og langs med Sdr. Havnegade. Afspærringer angiver, hvor publikum kan opholde sig, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fra Sønderborg kører regentparret straks til Gråsten, hvor der traditionen tro er modtagelse på Torvet. Her er det byrådet, der tager imod, og borgmester Erik Lauritzen holder en kort velkomsttale. Også i Gråsten er der mulighed for, at publikum kan overvære modtagelsen tæt på gæsterne. Også her angiver afspærring tydeligt, hvor publikum kan stå.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...