De tidligere Bios-redderes løn er begyndt at tikke ind på kontoen

28. juli 2016 Erhverv

Der var ingen problemer med lønudbetalingen for de reddere, der står tilbage efter Bios’ konkurs. Flere har allerede fået udbetalt deres penge torsdag, mens resten får dem i fredag.

“Pengene er blevet udbetalt via lønsystemet og opført som accontoløn for august”, siger regionsdirektør Jane Kraglund til Fyens Stiftstidende.

Regionen fortæller samtidig, at der har været en positiv stemning blandt de reddere, som har været til stede på torsdagens møder, hvor der har var mulighed for at stille spørgsmål til blandt andre regionsrådsformand Stephanie Lose om fremtiden.

“Det er gået rigtig fint.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det har været nogle rigtig gode møder med en god stemning, og folk er klar og friske på at være med”, siger Stephanie Lose til avisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 Samfund, Sønderborg

Skrot gasfyret og få tilskud til fjernvarme eller en varmepumpe

16. april 2021 Samfund

Første runde af tilskud til energi-renovering via Bygningspuljen blev hurtigt fordelt blandt omkring 8.000 boligejere, men der er fortsat mulighed for at få tilskud fra ’afkoblingspuljen’, hvis boligejere ønsker af skifte gasfyret ud med fjernvarme eller en varmepumpe. ”Det er en oplagt mulighed for os fjernvarmeselskaber, at imødekomme potentielle kunder, der gerne vil skifte til […]

Læs mere...