De tidligere Bios-redderes løn er begyndt at tikke ind på kontoen

28. juli 2016 Erhverv

Der var ingen problemer med lønudbetalingen for de reddere, der står tilbage efter Bios’ konkurs. Flere har allerede fået udbetalt deres penge torsdag, mens resten får dem i fredag.

“Pengene er blevet udbetalt via lønsystemet og opført som accontoløn for august”, siger regionsdirektør Jane Kraglund til Fyens Stiftstidende.

Regionen fortæller samtidig, at der har været en positiv stemning blandt de reddere, som har været til stede på torsdagens møder, hvor der har var mulighed for at stille spørgsmål til blandt andre regionsrådsformand Stephanie Lose om fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er gået rigtig fint. Det har været nogle rigtig gode møder med en god stemning, og folk er klar og friske på at være med”, siger Stephanie Lose til avisen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 Samfund, Sønderborg

Kong Christian Xs Bro lukkes for al trafik

22. september 2023 Samfund

Sønderborg Kommune udfører det årlige eftersyn af Kong Christian Xs Bro og i den forbindelse spærres broen for al trafik. Lukningen sker onsdag den 27. september fra klokken 22.00 til torsdag den 28. september klokken 04.00 og gælder kørende trafik samt cyklister og gående, skriver Sønderborg Kommune. Der vil blive sat busser ind mellem togstationen […]

Læs mere...