De vandfaste nød superlokal festival

25. maj 2013 Kultur

Trods regnen stod Nybøl lørdag i familiens tegn. Nøffelskov festivallen er forholdsvis ung, men kendt for at være en festival for hele familien.
Festivallen udmærker sig også ved at være superlokal. Det betyder, at alle deltagere, gæster og musikere er fra omegnen.

– Det er fjerde gang vi holder festival her, og det er en fornøjelse hver gang, fortæller festivallens vært Henrik Hjortshøj.

Mens mange satte sig i de mange telte og pavilionner, var der enkelte der satte sig i deres campingstole foran scenen, og trodsede nedbøren.

Artiklen fortsætter under annoncen

– En smule regn skal ikke hindre os i at ha’ en go’ dag, siger Lotte Eriksen, der havde taget hele familien med.

– Børnene kan rende rundt og lege og os gamle kan snakke med venner og bekendte, man måske ikke har set i lang tid. Det er en rigtig familie-dag”, siger hun.

Det musikalske program var et godt bevis for, at der er tænkt på alle. Der var alt fra blødt til hårdt, og fra kendt til ukendt.

– Vi går meget op i, at der skal være noget for alle, siger Henrik Hjortshøj, der er med til at arrangere festivallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se de vandfaste fotos: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.554620061255229.1073741858.371861676197736&type=1

Skrevet af:
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...