Debat: 10’eren – et godt tilbud til unge mennesker

6. november 2014 Uncategorized

Ledelsen på Sønderskov-Skolens skriver:

Sønderskov-Skolen er ked af de uheldige rygter om vores 10.klassestilbud.

Eleverne i 10’eren kommer af mange forskellige grunde. Nogle ønsker et fagligt løft, andre ønsker et ekstra år til at modnes, og så er der elever, der søger afklaring i forhold til sig selv og deres uddannelsesvalg. Det er en kompleks opgave med mange forskellige forventninger. Derfor har vi iværksat en række særlige tiltag i dette skoleår. Vi kan fx nævne følgende:

Artiklen fortsætter under annoncen

 

  • Opstartscamp som fremmer elevernes sociale kompetencer og arbejder positivt med deres styrker og evner. Dermed sætter vi fokus på relationerne og fællesskabet fra dag ét.

 

  • Skolen har ansat en ekstern konsulent, der arbejder med eleverne, lærerne og ledelsen for et godt læringsmiljø. Der fokuseres på relationer, og dermed styrkes elevernes faglige og sociale læring.

 

  • 10. klasses tilbud er et tilbud, der skal rumme alle elever. Vi møder dem med de forskellige behov og ønsker de har, og lærerne gør sig umage med at imødekomme elevernes forskellighed og øge deres muligheder for at komme godt videre .
  • Artiklen fortsætter under annoncen

Forandringer tager tid, men på Sønderskov-skolen er vi godt på vej, for vores ambition er at være den skole, der har det bedste 10.klasses tilbud for vore elever.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...