Debat: Borgmesterbageren og rævekager

10. november 2016 Politik

SønderborgNYT har modtaget følgende læserindlæg fra Lars Romsøe Grandt, formand Venstre Nordals:

Det er rigtig ærgerligt, at Sønderborg ikke løb af med sejren om placeringen af politiskolen, men så er det heller ikke værre. Det gør bare tabet endnu mere bittert, at vi skal høre på en tøsesur borgmester, der mener, der har været slået dej op til rævekager. At se Erik Lauritzen beklage sig over, at der bliver lavet rævekager, klinger hult, da han er den største, bedste og mest erfarne bager på netop det område.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nej, nu er slaget tabt, om det har været kønt eller ikke, så lad os komme videre. Lad os smøge ærmerne op og gå i gang med plan B om den gamle sergentskole. Ja, jeg går ud fra, at borgmesteren har en plan B, han købte jo bygningerne, inden en evt. politiskole var i spil, og inden byrådet var orienteret.

Minder det lidt om fremgangsmåden med skolen?

Kønt nej, men sådan kan politik have en grim side.

At det har været et langt forløb, gør jo bare forventningerne til de nye planer meget større, jeg glæder mig meget til, de bliver meldt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller vælger Erik Lauritzen,at forlænge med Udlændingestyrelsen om at beholde asylcenter?

Deltag i debatten på SønderborgNYTs Facebookside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Sundeved, Politik

Nu kommer der penge til cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl

27. maj 2022 Sundeved

Som en del af ’Cyklens år 2022’ har forligskredsen bag Infrastrukturaftalen sat 200 millioner kroner af til at støtte nye cykelprojekter i Danmark. Forligskredsen er på baggrund af et oplæg fra Vejdirektoratet blevet enige om at udmønte pengene til en række konkrete projekter og ét af dem er en cykelsti mellem Avnbøl og Adsbøl. ”Det […]

Læs mere...