Debat: Borgmesteren bør tænke på at kernekraft kan levere stabil og billig energi

Kernekraft-anlæg kan stå her ved halmfyret.
Kernekraft-anlæg kan stå her ved halmfyret.
25. oktober 2022 Debat Skrevet af: Redaktion

Svend Aage Bek, Nordborg, skriver:

Borgmesteren vil ikke have kernekraft anlæg på Nordals, det har da selvfølgelig lov til at mene. Men som folkevalgt må man da kunne forvente, at han er bare lidt visionær. For det første, så er der jo sket en kolossal udvikling siden man for 37 år siden lavede en beslutning om, at man ikke ville have atomkraft i Danmark.

For det andet er det jo en hel anden teknologi, det bygger på og det er jo noget sludder, at det vil forurene Nordals og det har intet med Himmark at gøre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kernekraftværk der evt. kommer på tale, er indbygget i en 40 fods container, der både laver strøm og varme til fjernvarmen og vil kunne placeres ved siden af de nye halmfyr.

Ønsket til dem, der vil styre vort land, er at I tænker fremad og til gavn for befolkningen, særligt nu hvor vi har brug for stabil og billig energi.

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...