Debat: CO2-afgift vil få flere landmænd til at dreje nøglen om

Patrick Culmsee Bryhl Madsen. Pressefoto
Patrick Culmsee Bryhl Madsen. Pressefoto
22. februar 2024 Sønderborg Skrevet af: Redaktion

Patrick Culmsee Bryhl Madsen, Landsformand, Danmarksdemokraternes Ungdom, skriver:

Ved at indføre en CO2-afgift på landbruget, så vil det betyde, at flere landmænd bliver nødt til at dreje nøglen om og flere følgeerhverv vil følge med. Det vil have store negative konsekvenser for en yderkommune som Sønderborg, hvor mange arbejder indenfor landbruget eller inden for et erhverv som har direkte tilknytning. Det vil betyde færre arbejdspladser i områder uden for byerne, og dermed vil det være med til at ødelægge vores lokalsamfund.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal simpelthen ikke straffe et erhverv, som er blandt verden førende inden for bæredygtigt landbrug. Det er jo helt ved siden af skiven og rent klimanationalisme.

Foruden at det kommer til at koste de erhvervsdrivende i Sønderborg dyrt, så vil det også komme til koste på pengepungen for alle os andre. Fabriksarbejderen på Danfoss, automatiktekniker på Linak, sosueren og alle andre. For en CO2-afgift vil gøre fødevarer endnu dyrere, end de allerede er. Jeg ønsker ikke, at vi skal nedlægge arbejdspladser i Sønderborg eller gøre det sværere at få hverdagen til at løbe rundt. Så stort nej tak, til en CO2-afgift på alle erhverv.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...