Debat: Dagplejere og børneinstitutioner skal være mere synlige

5. maj 2022 Sønderborg

Jesper Smaling. fmd. Børne- og Uddannelsesudvalget, skriver:

I Sønderborg Kommune har vi et fantastisk udbud af dagplejere og daginstitutioner. Hver eneste dag går de på arbejde for at tage sig godt af vores børn.

Vi har gennem de seneste år investeret i at uddanne vores dagplejere til pædagogiske assistenter, og forbedret normeringerne på institutionsniveau, så de er blandt landets bedste. Vores tilbud er ikke ens og hver især har de styrker der fortjener at blive fremhævet og synliggjort.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Socialdemokratiet mener vi ikke, at den digitale booking og de eksisterende hjemmesider gør det tilstrækkeligt.

Vi har derfor bedt forvaltningen om at forberede en sag til udvalget, så vi styrker formidlingen om vores tilbud.

Det skal gøres for at give det enkelte tilbud en bedre platform og klæde forældre bedre på til at træffe valget om, hvor deres barn skal passes.

Der er ingen tvivl om, at det længe har været et stort ønske blandt dagplejere og dagtilbud, og vi ser frem til drøftelsen i udvalget.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...