Debat: Dalsmarksagen – hvad kom der ud af flertalgruppens møde?

15. januar 2019 Gråsten

Tommy Jensen, Vollerup, skriver:

I sidste uge blev der afholdt orienteringsmøde på Dalsmark i anledning af Sønderborg Kommune har besluttet at hjemtage driften af plejecentret.

Det blev i denne forbindelse oplyst, at flertalsgruppen, A, S, L, ville drøfte sagen yderligere på et møde mandag den 14 januar.

Men 11 januar udsender borgmesteren en pressemeddelelse om, at han har iværksat en officiel henvendelse til Ankestyrelsen for at lade dem afgøre om den juridiske rådgivning, som Byrådet modtog, var korrekt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke udsendt noget fra Flertalsgruppen om resultatet af mødet i Flertalsgruppen i går, mandag.

Kan det virkelig have sin rigtighed, at både Stephan Kleinschmidt, Slesvigsk Parti, og fr. Aase Nyegaard, Fælleslisten, bare stikker piben ind og nikker Ja til denne opsigtsvækkende beslutning fra borgmesteren, der i mine øjne svarer til at anmelde et indbrudstyveri til Fiskerikontrollen?

Hvis ikke dette skal blive til et årelangt hjørnespark, kræver det handling nu fra de to støttepartier, hvis de skal bevare bare en snært af troværdighed overfor vælgerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi taler nu ikke længere om troværdighed; men derimod kun om graden!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...