Debat: De blå regionsrådspolitkere er hykleriske

18. november 2015 REGIONALT

Finn Andersen fra Haarby skriver:

Det er fantastisk at se så mange kræfter, blå blok kan mobilisere mod Poul Erik Svendsen. Mage til hykleri skal man lede længe efter.

Poul Erik Svendsen fremgangsmåde, er selvfølgelig usædvanlig og uortodoks.region1

Artiklen fortsætter under annoncen

Men den situation, som Region Syddanmark befinder sig i, kalder måske også på lidt uortodokse midler, for at få
lukket op for alt den hemmeligholdelse, “lukkede møder/dagsordner”, “inden for egne døre”, “hvis vi ikke taler om det går det væk”, fornægtelser osv.

Den ene ulovlighed og handlen imod gældende regler, nepotisme mv. vælter ud af skabet og er foregået over en årrække.

Sager som ansvarlige politikere, forlængst både burde have handlet på, i stedet for at lade som om, man ingenting vidste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis ikke politikere kender de gældende regler for helt ordinære regionsmæssige opgaver, som ansættelsesprocedure og ansættelsesforhold omkring lidt tungere ledende stillinger, så burde de ikke sidde i regionsrådet.

Selvfølgelig vidste politikerne, hvad der foregik. Så hvad er bedst: At prøve at tie ulovligheder og problemer ihjel eller tage fat som ansvarlige politikere og få løst problemerne?

BIOS er fredet af blå partier

Hele ambulancesagen har alle de samme problematiske aspekter. Alle de helt åbenlyse problemer der har været og fortsat er med Bios, fornægtes, bagateliseres og der tales direkte imod bedrevidende, fra Thyge Nielsen og blå bloks side.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bios har aldrig og lever fortsat ikke op til udbudsmaterialet på række helt afgørende punkter.bios3

Men politikerne forhaler, fordrejer, fortier alle problemerne og favoriserer i helt uhørt grad Bios. Til trods for man oplever direkte kontraktbrud og et betragteligt kvalitetsdyk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her er der på ingen måde nogen intention fra blåt politisk hold, om at få Bios til at efterleve kontrakten.

Tilbage står et forpjusket og utroværdigt Region Syddanmark, hvor nogle politikere tror de højner sig selv, ved at moralisere og være bedrevidende overfor andre.

I bedste fald ynkeligt og hyklerisk at se på – i værste fald gift for demokratiet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...