Debat: Er de lærde og pressen og gået i selvsving?

3. november 2015 REGIONALT

Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann, Socialdemokraterne, skriver:

Nu tilkommer det bestemt ikke mig at tage Carl Holdt i forsvar, det gør han såmænd udmærket selv. Men når hele den lærde elite går i selvsving over at Carl Holst har modtage hjælp til engelskundervisning, må vi andre sige fra.

Også selv om vi burde være politiske modstandere.

Jørn Lehman kan se det fornuftige i, at Carl Holst fik et engelskkursus.

Jørn Lehman kan se det fornuftige i, at Carl Holst fik et engelskkursus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er særdeles bemærkelsesværdigt, at netop den elite, som selv har modtaget skatteyderbetalt undervisning på universiteterne, ikke under andre, der aldrig fik chancen eller muligheden, hjælp til at begå sig internationalt i den opgave, de på demokratisk vis er valgt til.

Hvis eliten fik magt som de tilsyneladende har agt, ville enhver, der ikke tilhører den akademiske elite, være afskåret fra nogensinde at få chancen for gennem en demokratisk proces at begå sig internationalt.

Eliten og pressen bør netop være varsomme med at gå i selvsving over deres egen selvforståelse.

Hvis man derimod ønsker at drøfte prisen, er det naturligvis noget helt andet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. maj 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg-virksomheden Niko gør klar til grønne investeringer

16. maj 2021 Erhverv

Niko, der leverer produkter som bidrager til reducering af CO2-udledning fra boliger og virksomheder gennem blandt andet styring af lysforbruget, sætter nu ekstra fokus på Nikos egen CO2-udledning og har nu igangsat arbejdet med at finde mulige CO2-reduktioner og grønne investeringsmuligheder. “Vi har tidligere optimeret vores forbrug for at spare på vores CO2-udledning, men tiden […]

Læs mere...