Debat: Falske Facebookprofiler, fake news eller ‘Trumpske tilstande’?

16. januar 2019 Sønderborg

Byrådsmedlem Bjørn Allerelli Andersen, Socialdemokratiet, skriver:

Når man som debattør på både de elektroniske sociale- og nyhedsmedier giver sin mening til kende, dukker der tit profiler op, der oftest har en ekstrem ultraliberal holdning. Profilerne, jeg kvier mig ved at kalde dem med-debattører, optræder med et navn, men der er ikke noget profilbillede og ingen venner, der skulle indikere, at man “taler” med et rigtigt menneske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drejer det sig om en robot, et russisk infiltrationsforsøg, eller bare en del af den liberale skrivehær, der mobiliseres, når der skal slukkes virtuelle ildebrande på nettet?

Jeg støder på især to af den slags profiler, når jeg udfordrer især Venstres politik eller holdninger, og har ofte bedt de pågældende om at træde frem med det rigtige navn og profilfoto, så man kan diskutere politik på lige vilkår, eller sagt på en anden måde, hvem er der egentlig i den anden ende?

Artiklen fortsætter under annoncen

“Birte Erichsen” og “Tommy Jensen” er blot to eksempler på den slags profiler, som jeg har stor lyst til at invitere på en kop kaffe, så vi kan sidder face-to-face og diskutere, hvad de måtte komme af politiske emner.

Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at sende mig en personlig besked, så vi kan lave en aftale og mødes på MultiKulturhusets cafeteria en dag.

Så derfor min opfordring om at komme ud af busken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Festlige Melodi Grand Prix-timer på Ahlmann-Skolen

31. marts 2023 Uddannelse

Torsdag aften havde alle børnene fra Ahlmann-Skolens SFO og klub taget deres forældre med til skolen, så de også kunne opleve de små elevers årlige Melodi Grand Prix, hvor en del af børnene optræder og vindergruppen får æren af at have vandrepokalen stående i klassen indtil næste Melodi Grand Prix, som først er i 2024. […]

Læs mere...