Debat: Falske Facebookprofiler, fake news eller ‘Trumpske tilstande’?

16. januar 2019 Sønderborg

Byrådsmedlem Bjørn Allerelli Andersen, Socialdemokratiet, skriver:

Når man som debattør på både de elektroniske sociale- og nyhedsmedier giver sin mening til kende, dukker der tit profiler op, der oftest har en ekstrem ultraliberal holdning. Profilerne, jeg kvier mig ved at kalde dem med-debattører, optræder med et navn, men der er ikke noget profilbillede og ingen venner, der skulle indikere, at man “taler” med et rigtigt menneske.

Artiklen fortsætter under annoncen

Drejer det sig om en robot, et russisk infiltrationsforsøg, eller bare en del af den liberale skrivehær, der mobiliseres, når der skal slukkes virtuelle ildebrande på nettet?

Jeg støder på især to af den slags profiler, når jeg udfordrer især Venstres politik eller holdninger, og har ofte bedt de pågældende om at træde frem med det rigtige navn og profilfoto, så man kan diskutere politik på lige vilkår, eller sagt på en anden måde, hvem er der egentlig i den anden ende?

Artiklen fortsætter under annoncen

“Birte Erichsen” og “Tommy Jensen” er blot to eksempler på den slags profiler, som jeg har stor lyst til at invitere på en kop kaffe, så vi kan sidder face-to-face og diskutere, hvad de måtte komme af politiske emner.

Jeg vil derfor gerne opfordre jer til at sende mig en personlig besked, så vi kan lave en aftale og mødes på MultiKulturhusets cafeteria en dag.

Så derfor min opfordring om at komme ud af busken.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...