Debat: Finansloven – lidt godt og meget mindre godt

16. november 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Medlem af Venstre, Henrik Juul Nielsen, skriver:

Det gode er at man i møde kommer de arbejdsgiver der hver dag, kæmper for at drive en lovlig virksomhed, med ordenlige løn og arbejdsvilkår, ved at der skal bekæmpes social og løndumping. Men hvorfor ikke gøre det ordentligt?

Hæv dog prisen på udlandske lastbiler for at køre i Danmark, så dette kommer på samme niveau som Tyskland, ved at indføre MAUT-Systemet som de har i Tyskland. Det virker fra dag et, da det er testet i nu rigtig mange år på de tyske motorveje.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Juul Nielsen har mange tanker om den røde Finanslov.

Henrik Juul Nielsen har mange tanker om den røde Finanslov.

At det koster 53 kr. at køre i DK i døgnet er ALT for lidt og burde koste 1,60 kr. pr. kørte km. Bare for at være på linje med Tyskland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Her koster en tur til Hamborg og retur 30 euro. Derfor køre der også langt flere tyske lastbiler i Tyskland.

Det triste er godt nok også, at de ikke har et eneste forslag til hvordan Danmark kommer ud af krisen, det er da beskæmmende at man bliver ved med at sende penge ned i hoved på de svage borgere, frem for at de får et værdigt job, så de kan får den nødvendige selvtillid, det giver, når man føler sig værdsat.

At der nu igen skal være forskel på om man er gift eller ej, forstår jeg heller ikke, Danmark burde leve i 2014, og ikke 1914.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flere og flere vælger at leve som ugift, sådan er det bare, derfor burde de typer af mennesker da også behandles ens, og her kunne man da godt give det samme fradrag efter 2 år, ved samlevende som gifte, for min skyld.

Johanne Schmidt Nielsen (EL), siger hun glæder sig over at de svageste få mere, men gør de nu også det? Nej så længe man bare sender pengene ned i et tomt hul, frem for at lappe hullet, ja så er man lige vidt!

Men hvad er der så til dem der så gå på arbejde hver dag? INTET, kassedame /manden, bliver så igen straffet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg bliver virkelig skuffet over at man nu igen tænker på dem uden job frem for dem med job.

Dem uden job, skal enten i uddannelse, eller job – det burde da være den eneste rigtige opgave, og at blandt andet 3F bliver ved at sige der ingen job er, altså der arbejde snart flere østeuropæer i Danmark på ordenlige vilkår end vi har arbejdsløse, så måske vi snart skulle stoppe med at forkæle dem uden job?

Om et job er værdigt eller ej, beskidt eller ej, er totalt ligegyldigt når man intet job har, og om mand er fragtmand som mig, eller rengøringsdame, er der ingen forskel på, et job er et job, stort som småt, og spørgsmålet burde være, vil du have penge eller EJ.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor er denne regering så bange for at gøre det rigtige? Som er så logisk, at man bliver helt træt i hovedet over det ikke sker – fjern top skatten, sænk bundskatten.

Og BINGO, incitamentet for at tage et job stiger voldsomt, og lysten til at arbejde mere stiger også.

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

Integrationsrådet skal have tre nye medlemmer

25. februar 2024 Politik

I Integrationsrådet skal der være otte medlemmer, som repræsenterer indvandrere og efterkommere i Sønderborg Kommune. Rådets flertal er repræsentanter for de etniske minoriteter. Integrationsrådet består lige nu af fem medlemmer fra de etniske minoriteter og der skal derfor udpeges tre nye medlemmer. Når der skal vælges nye medlemmer, der repræsenterer indvandrere og efterkommere, gøres det […]

Læs mere...