Debat: Formanden for Augustenborg Bådelaug forklarer den annullerede generalforsamling

18. april 2023 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

Formand Lars Baumann fra Augustenborg Bådelaug skriver:

Formanden fra Augustenborg Bådelaug dementerer og undskylder. Det er ikke embedsfolk fra kommunen, der har rådgivet mig vedrørende den forestående generalforsamling. Rådgivningen har jeg fået fra embedsfolk med juridisk baggrund, men som sagt ikke fra kommunen. Det er korrekt, at jeg har talt med embedsfolk fra kommunen, men det er om andre emner, som ikke vedrører generalforsamlingen.

Grundet situationen omkring det manglende referat fra den 53. ordinære generalforsamling den 10. januar, så er vi nødt til at lade denne generalforsamling gå om.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har været i forbindelse med embedsmænd med juridisk baggrund, der siger, at en generalforsamling først er lovlig, når der foreligger et generalforsamlingsreferat. Det er ordstyrerens ansvar at sikre, at der er valgt en referent.

Jeg er bevidst om, at der er sendt en begæring om indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling, men den suspenderes med henvisning til ovenstående.

Indkomne forslag fra medlemmerne skal være mig i hænde otte dage før generalforsamlingen, hvor dagsorden vil følge vedtægterne.

28. maj 2024 Samfund, Sønderborg

SONFOR vil bruge over en milliard på et nyt renseanlæg

28. maj 2024 Samfund

I 2016 blev det besluttet, at der skulle bygges et centralt renseanlæg i Sønderborg Kommune, og dengang blev der sat en prislap på 300 millioner kroner på projektet. Her, otte år senere, kigger SONFOR ind i en samlet investering på 1,3 milliarder kroner. Det siger bestyrelsesformand for SONFOR, Ellen Trane Nørby, til SønderborgNYT TV i […]

Læs mere...