Debat: Glæde over kommende sygehus-restaurant

18. januar 2015 Debat

Byrådsmedlem Svend Erik Petersen, Socialdemokraterne, skriver:

Det var med glæde vi i sygehusgruppen modtog meddelelsen om, at regionsrådet nu har bevilliget 11,8 millioner kroner til etablering af en restauration på Sønderborg Sygehus. Et vigtigt skridt i etablering af et moderne og tidssvarende specialsygehus i Sønderborg.

Svend Erik Petersen ser frem til, at der kan spises i gode rammer på sygehuset.

Svend Erik Petersen ser frem til, at der kan spises i gode rammer på sygehuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

læserbrev

Snart får alle brugere af Sønderborg Sygehus – incl. personale og besøgende – mulighed for at spise under afslappede former i et restaurationsmiljø. Iflg planen går ombygningen i gang meget snart og er planlagt afsluttet i 3. kvartal 2015.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi håber, regionen også vil følge generalplanen for sygehuset i dens videre forløb og bevillige de nødvendige midler hertil.

Ligeledes påpeger vi vigtigheden af, at sygehuskøkkenet bevares lokalt på sygehuset. Det vil være yderst hensigtsmæssigt at bibeholde det velfungerende sygehuskøkken og også levere god mad til Sønderborg kommunes ældre borgere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. september 2023 REGIONALT, Samfund

Vejarbejde nord og syd for grænseovergangen ved Frøslev

22. september 2023 REGIONALT

Politiet opfordrer borgere til at krydse grænsen på en af de mindre grænseovergange, der ligger vest for Frøslev, fordi de forventer meget kø. Her er grænseovergange i Vilmkær, Sofiedal, Bøgelhus og Pebersmark. Det skyldes et større vejarbejde på begge sider af grænsen, skriver politiet i en pressemeddelelse. Renoveringen af asfalten på de to kontrolområder ved […]

Læs mere...