Debat: Har borgmesteren styr på økonomien og på hvad han fortager sig i Byrådet

Henrik Nielsen. Privat foto
Henrik Nielsen. Privat foto
20. august 2022 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: 

Til tider kan det virkelig være frygteligt, når ens bange anelser bliver til virkelighed og navnlig når man så opdager, at tingende bliver endnu værre end først antaget.

Sønderborg Byråd, eller tidligere byråd, bygger i disse dage et stort og nok flot logistikcenter, som skal huse Brand og Redning samt Vej og Park, jo jo fint skal det være og politikerne sagde endda, at der er penge at spare.

Alt er selvfølgelig også muligt i drømmeland, men når man så vågner op fra drømmeland, og virkeligheden melder sin uhyggelige ankomst, ja så ser tingende desværre lidt anderledes ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vores kære borgmester har valgt at starte et kæmpe byggeri, ud fra, at han troende at han havde et lån på 122 millioner kroner i hus, selvom han godt på det tidspunkt vidste , at hans tidsfrist var overskredet. Og her kommer så den sandfærdige virkelighed snigende, for nu tyder det så på, at det lån ikke kommer i hus alligevel… Ja, det er da kanongodt arbejde, må man sige, hva så nu?

Skal vi så ud og spare endnu mere på de ældre, handicappede og skoler?

Kære borgmester, jeg har simpelthen ikke ord for den elendige økonomistyring, du har.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg ved ikke, om der findes moral i Socialdemokratiet, men er tiden ikke inde til, at vores borgmester, stille og roligt, siger tak for denne gang, og overlader styringen til næste i rækken, inden økonomien går helt galt.

Man skal have respekt om de folkevalgtes arbejde, men det kræver, at de har respekt for borgene, og bygningen af det logistikcenter, tjener kun et formål – at profilere Erik Lauritzen, borgmester i Sønderborg Kommune, for det center vil aldrig give overskud, medmindre man i byrådet acceptere, at man ikke har en brandstation i drift i timerne 18-06 på hverdage og hele weekender, samt helligdage…

Artiklen fortsætter under annoncen

Når men det bliver spænde at høre, hvad turen til Christiansborg har givet af penge til det center – eller om den tur også var splid af borgernes penge.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...