Debat: Henrik Juul Nielsen svarer på læserindlæg om BIOS

13. december 2015 Nordborg

Henrik Juul Nielsen, Nordborg, skriver:

biosDen 9. december læste jeg et læserindlæg på SønderborgNYT , der er så smækfyldt med fejl, at næsten ikke gad at svare på det. Men okay. Jeg gør da gerne en god gerning for BIOS.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indlægsskriver Finn Andersen. Det ville virkelig klæde dig at sætte dig ind i tingene, inden du udtaler dig offentligt. Jeg tænker her på, at du skriver, at BIOS mangler lokalkendskab.

Her kan jeg da trøste dig med, at flere og flere danske reddere søger over til BIOS DANMARK. Ifølge Region Syddanmark har man ikke givet BIOS mere elastik end man gjorde Falck.

Begge havde store problemer med at tiltrække dansk arbejdskraft, hvilket fik Falck til at søge mod Flensborg. Er det lokal kendskab?

Artiklen fortsætter under annoncen

BIOS er ca. 50 millioner kroner billigere end Falck var. Bemærk ordet “var”. Nu har Falck har ændret deres priser til samme pris som BIOS.

Sjovt nok.

Vi skal alle huske på, at BIOS stiller med det beredskab de skal, og de ankommer max. 18 sekunder senere end Falck i gennemsnit i hele regionen – og det er endda beviseligt, at “forsinkelsen” intet har med BIOS at gøre, men de læger, der bestiller en ambulance. De bestilles nemlig hyppigere end tidligere, pga. en lægefejl, der førte til enung kvindes død.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og til BIOS: I gør et kæmpe stykke arbejde, og jeg er sgu’ stolt af jer.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
15. august 2022 Erhverv, Sønderborg

Skal du med til en skøn dinnerkoncert hvor Mads Langer er på scenen?

15. august 2022 Erhverv

Lørdag den 10. september er Mads Langer på Sergenten på Sønderborg Kaserne, hvor han spiller en dinnerkoncert. Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, og hans stab byder på en tre-retters menu med buffet som hovedret, inden stjernemusikeren går på scenen. “Vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til en menu og en koncert […]

Læs mere...