Debat: Henrik Juul Nielsen undres over regionsrådet

28. august 2016 Nordborg

Henrik Juul Nielsen, Nordborg, skriver:

BIOS sagen bliver mere og mere et grimt spil. Sagen bliver så uhyggeligt dyr for regions borgere. Regionen kunne ikke vente to måneder på deres penge-  i alt ca. 31 mio. – og derfor bruger regionen nu over 40 mio på, at drive ambulancevirksomhed. Samtidig er de 31 millioner med sikkerhed tabt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Juul Nielsen.

Henrik Juul Nielsen.

Derved har vi i Region Syddanmark tabt over 70 mio. kr. Ødelagt en virksomhed, som virkelig har gjort borgerne i hele Danmark en kæmpe tjeneste, efter priserne er faldet betragteligt på ambulancedriften.
Artiklen fortsætter under annoncen

Til borgerne i hele Danmarks fortjeneste. Ja, lige på nær dem der startede det hele – Region Syddanmark. Nogle partier opfordrer Venstremanden Thyge Nielsen til at træde tilbage, nemlige konservative John Lohff og de røde partier.
At SF mener det, ja det undrer ingen, men de konservative? Ja det forstår jeg ikke og hvad er det lige, der gør, at Thyge har handlet forkert?
Artiklen fortsætter under annoncen

Thyge Nielsen har ikke gjort andet end beskytte en samarbejdspartner.  Det er da Stephanie Lose, der har handlet uden respekt for borgernes penge.
BIOS burde aldrig have været krævet konkurs, det er en kæmpe fejl af formanden, der her handlede uden den rette dømmekraft og uden omtanke. Det finder jeg skammeligt. Så mit spørgsmål er: Har hun, hvad der skal til for at være formand?
Artiklen fortsætter under annoncen

Burde John Lohff overveje, om han ikke burde trække stikket, og sige farvel som regionspolitiker?
Hvad med at man stod sammen, fik udarbejdet et nyt udbudsmateriale og fik det sendt ud?
Politikere hverken kan eller bør drive virksomhed, det kommer der intet godt ud af – se bare DSB.
Artiklen fortsætter under annoncen

Nej, den her sag bliver kun mere og pinlig for regionsrådets politikere, og nu især John Lohff  og SF
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. oktober 2022 112, Sønderborg

Overvågningskameraer må ikke flytte problemerne til andre steder

3. oktober 2022 112

Tryghed i nattelivet er væsentligt for Venstre og derfor har vi støttet opsætning af kameraer på risikosteder, ligesom vi støtter oprettelsen af nattelivszoner, siger politisk ordfører for Venstre i Sønderborgs byråd, Ellen Trane Nørby til SønderborgNYT. “Kameraerne kan dog ikke stå alene og en aktiv politi-tilstedeværelse er stadig nødvendig, ligesom der løbende skal følges med […]

Læs mere...