Debat: Hetzen mod BIOS klæder ikke Falck

26. oktober 2015 REGIONALT

Peter Hansen, Ragebøl, skriver:

Jeg har, som så mange andre borgere i Syd Danmark fulgt med i debatten om Bios og deres udfordringer med ambulance kørsel.falck

En af de ting jeg har bemærket, er den meget hetzagtige kampagne, der er kørt fra venstrefløjspolitikere i regionsrådet og 3F, samt en række nuværende og tidligere medarbejdere i Falck.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er rigtig mange Falckmedarbejdere, der kommenterer rigtig meget og hårdt på især de sociale medier. Der er dedikerede facebook grupper, der er styret af Falck medarbejdere og som anlægger en meget hård, uforsonlig og smædende retorik.

Der har bredt sig den opfattelse, om det så er rigtig eller forkert, at det er Falck der står bag alle disse ”kampagner”.

Falck har altid haft stor goodwill i befolkningen.

Peter Hansen skriver sit indlæg til BIOS-debatten.

Peter Hansen skriver sit indlæg til BIOS-debatten.

Jeg tror desværre, at man er ved at sætte denne overstyr, i hvert fald i vores del af landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vil klæde Falck, hvis man meldte ud til sine medarbejdere, at man ikke deltager i sådanne ”aktioner” når man er medarbejder, da det ikke kan undgå at falde tilbage på selskabet.

Loyalitet er vigtig i enhver virksomhed og det er sikkert en kerneværdi i Falck. Men når loyalitet tager den form, som vi oplever i Syd- og Sønderjylland, kan det let blive en boomerang.

Og det fortjener Falck ikke.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Sport, Sønderborg

I den kommende uge kan du prøve at ro på Alssund

14. maj 2021 Sport

Har du lyst til at nyde de smukke omgivelser på vandet omkring Sønderborg, få frisk luft når du dyrker motion i fællesskab med andre, så er roning noget for dig. Sønderborg Roklub holder åbent hus på tirsdag og på torsdag – begge dage klokken 9 – 11 og 18:30 – 20:30, hvor du har mulighed […]

Læs mere...