Debat: Hvad foregår der i Sønderjysk Forsikring?

14. juni 2015 Erhverv

Troels Dueholm Rasmussen, Sønderborg, skriver:

Sønderjysk Forsikrings planer om at flytte hovedsædet fra Sønderborg til Aabenraa er foreløbig sat på pause frem til den 27. august med begrundelsen, at bestyrelsen ønsker at udarbejde yderligere bagvedliggende analysemateriale til delegeret-forsamlingen.

Man kan virkelig undre sig over, at bestyrelsen og direktionen sætter sådan en afgørende proces i gang, inden man har sikret sig det tilbundsgående analysemateriale.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYTs læsere mener, at Sønderjysk Forsikring har rod og hjemme i Sønderborg kommune.

SønderborgNYTs læsere mener, at Sønderjysk Forsikring har rod og hjemme i Sønderborg kommune.

Med udskydelsen af beslutningen og den igangværende debat i diverse medier og den brede befolkning i Sønderborg-området, heriblandt markante erhvervsleder som Bent Jensen Linak og formand for DI i Sønderborg Erling Duus, må man håbe at bestyrelsen med formand Mogens Larsen i spidsen, reviderer det helt igennem ulogiske og respektløse forslag om flytning.

Hvis bestyrelsen og direktionen stadigvæk ønsker et markant nyt hovedsæde, så revider de oprindelige byggeplaner og tilpas dem til den nye lokalplan ved Porten til Sønderborg.

Man kan sikre sig et markant og flot byggeri ned til Alssund og man bibeholder Sønderjysk Forsikrings historiske DNA.

Fastholder bestyrelsen derimod en flytning af hovedsædet til Aabenraa, vil jeg opfordre alle i Sønderborg-området som er kunder i Sønderjysk Forsikring, om at revidere deres arrangement og skifte til andet selskab.

Ligeledes må opfordringen være, at alle gode kræfter i Sønderborg-området fastholder presset overfor bestyrelsen og de delegerede frem til den 27. august.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk