Debat: Hvad venter regionen, Bios og borgerne på?

9. maj 2016 REGIONALT

Finn Andersen, Haarby, skriver:

Hvad er det egentlig Region Syddanmark, Bios og vi borgere venter på nu? Regionen ved ikke hvad deres ambulanceleverandør levere. Bios, regionens leverandør, ved øjensynlig ikke hvad de selv leverer. Og alt imens er vi borgere gidsler i et kynisk politisk spil, hvor regionens politiker selv er havnet som gidsler hos en tilsyneladende ligeså kynisk leverandør.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Politikerne og Bios er hvirvlet ind i usandheder, fortielser, fornægtelser, dækken over hinanden i brud på arbejdsmiljølovgivningen og de gældende overenskomster, accept af manglende opfyldelse af indgået kontrakt, osv. osv.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altsammen i et omfang hvor vi desværre nok kun har set toppen af et kæmpe isbjerg.

Et isbjerg, man med rette kan kalde en skandale!

Begge parter påberåber sig, at faren for og konsekvenserne af en kæmpe erstatningssag skal retfærdiggøre, at man må acceptere tingenes tilstand på ubestemt tid.

Så hvad venter vi på?

Venter vi på et totalt sammenbrud, hvor det koster liv?

Venter vi på at endnu flere gode kvalificerede reddere dropper ud af faget?

Venter vi på en sommer, hvor Bios kalkulere med, at deres i forvejen overbelastede reddere, skal tage endnu flere vagter, i strid med både overenskomst og arbejdsmiljølov, med fare for fatale fejltagelser og ulykker?bios3

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller venter vi på nogle ansvarlige politikere, der indser at denne helt uansvarlige drift ikke kan forsætte?

Venter vi på ansvarlige politikere, der selvfølgelig opkræver den bod, som Bios, iflg. kontraktens betingelser, er forpligtet til at betale?

Et ligger dog fast: Vi følger denne skandale tæt og holder politikerne op på, at uanset hvad, så er ansvaret deres!!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...