Debat: I Sønderborg findes der nu kun et enkelt liberalt parti. Det er ikke Venstre

25. august 2020 Sønderborg

Anders Stubkjær, Radikale Venstre i Sønderborg, skriver:

Venstre har, under ledelse af Daniel Staugaard, på det seneste ført an i en noget ophedet debat om fremtiden for Nørager, som partiet åbenbart mener skal rives ned.

Radikale Venstre mener, at fællesskaber skabes, når vi gør Sønderborg stærkere, sammen. De bliver ødelagt, når magthavere siger: Du er ikke værdig, flyt fra dit hjem.

Venstre nyfundne interesse for integration, eller rettere destruktion, kan undre. Staugaard har selv siddet i byrådet i flere år og sidder i dag i byrådets Arbejdsmarked- og Integrationsudvalg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor virker det lidt friskt, at Staugaard (V) blandt andet beskylder kommunen for at være ”berøringsangst”. Hvorfor er Venstre ikke selv gået foran og vist initiativ for lang tid siden?

Venstre i Sønderborg påstår, at de arbejder for ’Mere frihed til den enkelte’. Den holder ikke længere. Den private ejendomsret og individuel frihed er en liberal mærkesag. Radikale Venstre kan konkludere, at i Sønderborg findes der nu kun ét enkelt liberalt parti. Og det er ikke Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Radikale Venstre vil forbedre Nørager, ikke destruere den.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...