Debat-indlæg: Halloween handler om horror – vi mangler kærlighed

16. oktober 2019 Broager

Vera Højmose, Broager, skriver:

Nu er det Halloweentid. Jeg er slet ikke begejstret for alt det horror. Jeg ved godt nogen synes, det er hyggeligt, men andre kan blive skræmt og nogen få angst eller mareridt af det fremover.

Det kan være voldsomt for små børn. Ja, jeg bryder mig heller ikke om det.

Pyntede græskar er fine, med alt det blod og monsterværk er slet ikke mig.

Jeg ved jeg desværre ikke kan ændre det, men vil blot opfordre til at folk tænker over, hvad de udsætter hvem for.

Artiklen fortsætter under annoncen

På offentlige steder kommer små børn også og jeg synes ikke, det er ok at de ser et halvt monster med røde øjne og hugtænder kravle rundt på vejen. Det ville jeg ikke have budt mine børn eller børnebørn.

Jeg vil meget hellere tænke sjove kostumer uden alt det drama.

Vi påvirkes af hvad vi ser.

Vi har brug for mere kærlighed i verden ikke horror.

Kærlighed, hjælpsomhed, glæde og taknemmelighed

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Politik, Nordborg

Socialdemokratiet ville uddanne SOSU-ere på Nordals

27. oktober 2021 Politik

Regeringen har fremlagt udspillet ‘Tættere på II’ hvor man har udpeget mulige placeringer for nye ungdomsuddannelser i de mindre byer. Nordborg er ét af de udpegede områder. Det giver os muligheden for at placere en ungdomsuddannelse i Nordborg. Det skal vi forstå at udnytte – i Socialdemokratiet ser vi det ikke som en mulighed at […]

Læs mere...