Debat-indlæg: Halloween handler om horror – vi mangler kærlighed

16. oktober 2019 Broager

Vera Højmose, Broager, skriver:

Nu er det Halloweentid. Jeg er slet ikke begejstret for alt det horror. Jeg ved godt nogen synes, det er hyggeligt, men andre kan blive skræmt og nogen få angst eller mareridt af det fremover.

Det kan være voldsomt for små børn. Ja, jeg bryder mig heller ikke om det.

Pyntede græskar er fine, med alt det blod og monsterværk er slet ikke mig.

Jeg ved jeg desværre ikke kan ændre det, men vil blot opfordre til at folk tænker over, hvad de udsætter hvem for.

På offentlige steder kommer små børn også og jeg synes ikke, det er ok at de ser et halvt monster med røde øjne og hugtænder kravle rundt på vejen. Det ville jeg ikke have budt mine børn eller børnebørn.

Jeg vil meget hellere tænke sjove kostumer uden alt det drama.

Vi påvirkes af hvad vi ser.

Vi har brug for mere kærlighed i verden ikke horror.

Kærlighed, hjælpsomhed, glæde og taknemmelighed

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...