Debat: Kommunen skal støtte hjemvendte soldater

8. september 2015 Sønderborg

Byrådsmedlem Claus Klaris, Venstre, skriver:

Som kommune har vi et ansvar for de soldater vi har haft udsendt og som nu er tilbage i vores samfund i Danmark. images (1)

Vi har en forpligtelse til dialog og opfølgning, herunder være opmærksom på de enkelte, der måtte have et særligt behov. Det er både i f.t. uddannelsesmiljøet eller på kommende arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal støtte vores veteraner i kontakten med den offentlige forvaltning – en kontakt der for en veteran kan være en stor mundfuld.

Vi skal sikre lokale aktiviteter for veteraner, hvor netværk er i fokus – det er alt fra aktiviteter hvor veteraner og pårørende har mulighed for at samles til aktiviteter kun for veteraner – kunne være veteranidræt en gang i mellem.

Vi har som kommune et samfundsansvar i  at:

  • Skabe tryghed
  • Skabe sammenhæng
  • Skabe aktiviteter og
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Sikre udvikling af den enkelte
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2021 Broager, Samfund

Foreningen Broagerland 3.0 er blevet til virkelighed

27. september 2021 Broager

Med stiftelsen af Foreningen Broagerland 3.0 forleden, kom vi et stort skridt nærmere en realisering af projektet. Sikken et fremmøde og sikken en interesse for projektet, knap 50 personer mødte op, skriver initiativtagerne. Der var endda et par familier fra Flensburg-området som deltog. De havde fået kendskab til projektet ved et arrangement hos Sønderborg Tilflytterservice. […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49