Debat: Kommunen skal støtte hjemvendte soldater

8. september 2015 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådsmedlem Claus Klaris, Venstre, skriver:

Som kommune har vi et ansvar for de soldater vi har haft udsendt og som nu er tilbage i vores samfund i Danmark. images (1)

Vi har en forpligtelse til dialog og opfølgning, herunder være opmærksom på de enkelte, der måtte have et særligt behov. Det er både i f.t. uddannelsesmiljøet eller på kommende arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi skal støtte vores veteraner i kontakten med den offentlige forvaltning – en kontakt der for en veteran kan være en stor mundfuld.

Vi skal sikre lokale aktiviteter for veteraner, hvor netværk er i fokus – det er alt fra aktiviteter hvor veteraner og pårørende har mulighed for at samles til aktiviteter kun for veteraner – kunne være veteranidræt en gang i mellem.

Vi har som kommune et samfundsansvar i  at:

  • Skabe tryghed
  • Skabe sammenhæng
  • Skabe aktiviteter og
  • Artiklen fortsætter under annoncen

  • Sikre udvikling af den enkelte
22. april 2024 Erhverv, Gråsten

Gråsten Maskinservice lavede et kalkuleret underskud

22. april 2024 Erhverv

De store toneangivende danske virksomheder bliver fremover udsat for krav, som de helt naturligt sender videre til de virksomheder, de samarbejder med. Kan virksomhederne ikke leve op til kravene, mister de ordre, og opgaven går videre til en konkurrent. Det er den verden Gråsten Maskinservice befinder sig i. Gråsten Maskinservice har igennem de seneste tre […]

Læs mere...