Debat: Konservative kan ikke støtte der bruges penge på foreningen AlsFynForbindelsen

23. december 2022 Nordborg

Partimedlem Henrik Nielsen, Konservative, skriver:

Jeg sad atter en gang og lyttede med til byrådsmødet, et møde som i den grad havde fokus på besparelser, alle mulige steder. Og ja besparelserne er jo desværre nødvendige, når man tager de enorme ekstra udgifter kommunen er pålagt sammen med en håbløs økonomisk styring, og et kæmpe prestigeprojekt som død og pine skal tvinges igennem, så vores borgmester kan få sin brandstation, inden han går af. Så er det ligegyldigt at vores unge ikke kan få et buskort, eller skolerne ikke kan få hygiejniske toiletfaciliteter, det må komme en anden gang!

Artiklen fortsætter under annoncen

Men da vi kom til punktet om Als-Fynforbindelsen, så lykkes det da godt nok lige at få mig op ad stolen.

Kære Ellen Trane Nørby, jeg ved godt, at Venstre er gået i regering  med Socialdemokratiet, og Venstre på den baggrund har solgt sin sjæl og politik, fair nok, det er jeres sag, men må jeg ikke bede om, at når du står i byrådssalen og skal snakke om Konservative, så gør det venligst ordenligt.

Ja jeg ved godt, at jeg/vi ikke kunne stemme for dette forslag, men det er der en rigtig god grund til.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg kan ikke se behovet for at smide 400.000 kroner i dette projekt, så længe der ikke er svar på undersøgelsen, som kommer fra Christiansborg i 2024. Man burde da lige stoppe op og se tiden an. Kunne man bruge pengene på skolekort til vores unge eller i ældreplejen for den sag skyld?

Ellen Trane Nørby, der er noget der hedder ordenlighed, og det synes vi ikke, at dette forslag indbyder til, derfor siger vi nej tak.

Selve projektet er vi meget tilhænger af og vi synes også med den nye bestyrelse med borgmesteren som bestyrelsesmedlem, er interessant, som kan bringe projektet op i en ny liga, det kan vi kun bakke op om, men ikke med en gavecheck med i købet, og slet ikke med de spare forslag der ligger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiden må være inde til at se på alle projekter også prestigeprojekter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...