Debat: Læg asfalt på Søndre Havnegade

11. november 2014 Debat

Venstremedlemmer A. P. Hansen og Erling Lundsgaard skriver:by3

Søndre Havnegade er en perle for Sønderborg. Borgerne kan transportere sig – og turisterne kan nyde den flotte havnepromenade. Alt sammen til fods, på cykel, i bil og i bus. Samtidig kan beboere og spisegæster også nyde stedets mange kvaliteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kniber dog med de mange ujævne brosten og den ofte vilde kørsel.

Men vi skal være her alle sammen.

Derfor bør Sdr. Havnegades mange larmende brosten og gaden bør asfalteres. Hastighedsgrænserne fastholdes på 30 km/t eller nedsættes til 20 km/t. Det er vigtigt at byen er tilgængelig på alle veje og i begge retninger.

Samtidig bør der opsættes kameraer/   ” stærekasser”  , der fotograferer alle, der ikke overholder hastighedsbegrænsningen, således enhver lovovertræder hver gang modtager en klædelig bøde for sin ulovlighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ville klæde vores dejlige by, de handlende, samt glæde turister og beboere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. marts 2023 Samfund, Sønderborg

Tre ‘sommer-lukkeperioder’ i spil på Søndre Havnegade

22. marts 2023 Samfund

Forvaltningen beder – som en del af en høring – Ældrerådet tage stilling til tre forslag til fremtidige lukkeperioder på Søndre Havnegade: Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige turisme i juni måned tilgodeses. Borgernes kørsel til og fra arbejde og bolig vil blive berørt i højere […]

Læs mere...