Debat: Læg asfalt på Søndre Havnegade

11. november 2014 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Venstremedlemmer A. P. Hansen og Erling Lundsgaard skriver:by3

Søndre Havnegade er en perle for Sønderborg. Borgerne kan transportere sig – og turisterne kan nyde den flotte havnepromenade. Alt sammen til fods, på cykel, i bil og i bus. Samtidig kan beboere og spisegæster også nyde stedets mange kvaliteter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kniber dog med de mange ujævne brosten og den ofte vilde kørsel.

Men vi skal være her alle sammen.

Derfor bør Sdr. Havnegades mange larmende brosten og gaden bør asfalteres. Hastighedsgrænserne fastholdes på 30 km/t eller nedsættes til 20 km/t. Det er vigtigt at byen er tilgængelig på alle veje og i begge retninger.

Samtidig bør der opsættes kameraer/   ” stærekasser”  , der fotograferer alle, der ikke overholder hastighedsbegrænsningen, således enhver lovovertræder hver gang modtager en klædelig bøde for sin ulovlighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det ville klæde vores dejlige by, de handlende, samt glæde turister og beboere.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...