Debat: Liberal Borgerliste anbefaler et nej ved EU-afstemningen

27. maj 2022 Politik
Arkivfoto
Arkivfoto

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver:

Så er det snart den1 juni og vi skal afgive vores demokratiske stemme, men inden vi sætter vores kryds, så synes jeg, vi skal se lidt tilbage på en valgkamp, der var og er uhyggelig beskidt, den sober tone er erstattet af grimme beskeder og hån, en tone som jeg finder usmagelig, og bedst visser en side i desperation grundet manglende sandfærdige argumenter.

Valgkampen er bygget op ad ja-siden af skræk og rædsel, og groft misbrug af Ukraines ulykke, ja-siden har konstant nedtonet og ikke ønsket af forholde sig til de faktuelle store udfordringer som er kommet frem, ja-siden taler sågar endda usandt, når de lover, at ved en suverænitet-afgivelse, vil der komme endnu en afstemning, det er blot bare ikke sandt, da Folketinget allerede nu har bestemt at en sådanne afstemning ikke bliver nødvendigt i henhold et EU-lovforslaget L 193 og L194.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de konservative de forsøger sig som militærets vogter, MEN militæret har ikke det fornødende mandskab som skal bruges efter et eventuelt ja, derfor er de også ude og næsten anbefale et nej.

Og senest har Venstres Bertel Haarder været ude og ytre, at vi ved et ja har en fortrydelsesret, det er simpelthen usandt, for jeg har til dato ikke hørt et eneste parti love os danskere en ny folkeafstemning om, hvorvidt vi skal blive i EU eller ej, navnlig ikke efter resultatet i Storbritannien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kære alle i ja-siden, og især Venstre, kom nu ind i kampen, og erkend hvad i ønsker med Danmark.

Det er jo ganske tydeligt, at I ønsker Danmark skal afgive al sin suverænitet, så vi kan blive underlagt det nye Forenede Nationer ’United Nation’ og dermed et nyt USA i Europa med fælles sprog, mønt, flag og tankegang. Desværre har ja-siden bare ikke argumenterne til at overbevise danskerne, så kommer næste middel i brug, skyderi med usandheder og der spilles på frygten for krig i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmark har i 30 år levet fint med de fire forbehold, det kan vi også i de næste 30 år, de andre lande er som sådan ligeglade med om vi har dem eller ej.

Desværre findes der kun frygt og ikke argumenter for et ja.

Vi skal tænke på Danmark og vores militær, og så skal vi styrke NATO, som er Danmarks vigtigste forsvar.

Derfor anbefaler jeg et nej den 1. juni.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...