Debat med LA om vækst i Sønderborg

26. februar 2015 Politik

Liberal Alliance Sønderborg inviterer den 25. marts klokken 18.30 til debataften i Alsion under temaet ”Vækst i Sønderborg”.LA-Logo

Vi har inviteret spændende liberale personer til at holde oplæg. Folketingsmedlem Mette Bock vil tale om landbrug. Folketingskandidat Sarah Maria Grønbæk fra Fynshav vil tale om iværksættere og turisme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vil formand for Sønderborg Vækstråd Henrik Enderlein vil præsentere Vækstrådets planer for Sønderborg.

Alle er mere end velkomne til debataften i Alsion.

Formand for LA Sønderborg, Chris Schack Noesgaard, siger:

”At vi i så lille et land som Danmark kan have udkantsproblemer er en politisk falliterklæring. Vi har masser af muligheder for at skabe vækst og velstand i Danmark hvis vi virkelig vil. Og det vil vi i Liberal Alliance. Vi har effektive løsninger på de udfordringer vi står overfor i Sønderborg.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Folketingskandidat Sarah Maria Grønbæk siger:

Sarah Marie Grønbæk satser på Folketinget.

Sarah Marie Grønbæk satser på Folketinget.

”Vi har i Sønderborg en unik historie og natur som heldigvis tiltrækker mange turister. Men vi brug for at forbedre rammevilkårene for turisterhvervet væsentligt. Jo billigere det er at være gæst i Sønderborg, jo flere vil der komme, og jo mere vækst og velstand vil vi opleve.”

Efter debataftenen er der kl. 20 generalforsamling og det er naturligvis alene for dem, der har et medlemskort.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. maj 2021 Augustenborg, Erhverv

Lillebælt Syd: Flere vindmøllestørrelser er i spil

8. maj 2021 Augustenborg

Det er længe siden, der er sagt noget om den vindmøllepark, som Sønderborg Kommune gerne vil have sat op i Lillebælt, men det betyder ikke, at projektet står stille. Seneste større milepæl var i 2019, hvor Sønderborg Forsyning i august indsendte en opdateret miljøkonsekvensvurdering. Efterfølgende har der fra flere sider været behov for både at […]

Læs mere...