Debat: Medierne skal stoppe dårlig omtale af BIOS

4. februar 2016 REGIONALT

Henrik Juul Nielsen, Nordborg, skriver:

Hvor kan man dog blive træt af mediernes had til BIOS, og jeg forstår ikke hvorfor det pludselig er blevet en så stor sport for medierne at hade BIOS.

dk/wp-content/uploads/2013/11/henrik-la.png” alt=”Henrik Juul Nielsen synes, medierne skal give BIOS arbejdsro.” width=”123″ height=”170″ /> Henrik Juul Nielsen synes, medierne skal give BIOS arbejdsro.

Fakta er jo: Falck havde problemer med responstiden, mennesker er døde fordi Falck kom for sent. Det findes der ingen eksempler på ved BIOS.

At BIOS har interne udfordringer ved de fleste, men hvorfor er man begyndt, at tro medierne skal løse dem?

Ville det ikke være langt bedre for borgerne i regionen at lade BIOS klare deres interne problemer selv?

Og skulle BIOS få udfordringer, der rammer borgerne på sikkerheden, så må de folkevalgte træde i karakter som politikere, der jo har det øverste ansvar – Indtil da: Stop den hetz mod BIOS.

BIOS er i opbygningsfasen og ja, det tager nok lidt længere tid end forventet, og hvad så?bios

Så længe medierne er med til at spænde ben for BIOS med de evigt negative og til tider ligegyldige skriverier, så kan man da ikke forvente, at folk lige frem står i kø for, at søge jobbet i BIOS.

Det er nok her selve hovedproblemet er. Giv BIOS arbejdsro. Stop de ligegyldige artikler – så skal redderne nok komme af sig selv.

BIOS, vi er rigtig mange borgere, der tror på jer og bliver stolte, hver gang vi ser jer komme kørende på vores veje – længe leve BIOS.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk