Debat: Mon Venstre tropper op til dialogmøder med folkeskolerne

31. januar 2022 Sønderborg

Byrådsmedlem Erik Lorenzen, Socialdemokratiet, skriver: 

Nu er de årlige dialogmøder mellem Børne- og Uddannelsesudvalget og folkeskolerne i Sønderborg Kommune meldt ud og kommet i kalenderen. Disse møder har gennem de seneste otte år været en fast dialogform. Skolerne har været godt tilfredse med den direkte dialog mellem politikere, ledelse, medarbejdere og skolebestyrelser.

Alle har mulighed for at bringe emner op, der er aktuelle og relevante lige netop på deres skole. Alle har ligeledes mulighed for at få emner belyst og evt. undersøgt med en tilbagemelding, hvis svaret ikke ligger lige for.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det seneste byrådsmøde gav Ellen Trane Nørby  udtryk for, at der i de seneste mange år ikke har været en reel dialog mellem politikere og folkeskolerne. Så spændende bliver det nu, om Venstres tre repræsentanter i Børne- og Uddannelsesudvalget vil prioritere og deltage i dialogmøderne.

Hvorfor bruge tid på en dialog, hvis de ikke mener den er reel.

Jeg mener, det er vigtigt at vi fastholder den tætte og gode dialog. For i Socialdemokratiet er vi fast besluttet på at gøre en god folkeskole endnu bedre.

Skrevet af: Redaktion [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...