Debat: Mulig lækage i ambulancesag

29. april 2016 REGIONALT

Finn Andersen, Haarby, skriver:

Jeg må altså sige, jeg finder det højst, højst usædvanligt at en politiker som Thyge Nielsen, kan komme med udtalelser, der for mig at se, refererer direkte til Konkurrencestyrelsens sag mellem Falck og Bios. Thyge Nielsen ligefrem konkludere at: “Falck har oprettet og søgt folk til stillinger, der ikke var brug for”. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>region1

Det vil faktisk sige, at sagen er afgjort, for Thyge Nielsen har jo set den rygende pistol. Hvor i alverden har Thyge Nielsen den viden fra?

Har Thyge Nielsen formået at påvirke Konkurrencestyrelsen til at komme med udtalelser for at bruge dem som grundlag, til at frafalde/udskyde boden til Bios?

Hvis det er tilfældet, tror jeg aldrig det er set i Danmarkshistorien og det må jo alt andet lige kalde på en dybdegående undersøgelse.

Det er da helt katastrofalt, hvis undersøgende myndigheder kan påvirkes, eller lækker oplysninger, så politikere kan bruge dem i et politisk spil. Thyge Nielsen må helt klart overtræde indtil flere lovgivninger og hvis ikke, så er alt åbenbart tilladt i denne sag.

Et samfundsproblem af dimensioner.

Og hvad angår hvem der i denne sag skulle have røde ører, så må jeg bare sige, at op til flere politikere i Regionen, burde være røde i hele hovedet!

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk