Debat: Nethandel handler ikke alene om lavere priser

25. februar 2019 Sønderborg

Paula Mahnken, Sønderborg,  skriver:

Med alt det snak om, hvor meget folk køber på nettet frem for forretninger, så tænker jeg, om der er nogen, som har overvejet, at der kunne være andre grunde til det end bare billige priser.

Desværre oplever man ekspedienter, som har meget lidt kendskab til ‘kundeservice’ eller ‘kundebetjening’; hverken smiler eller kigger en i øjnene; kommer med alt muligt åndsvag bemækninger/undskyldninger, når der er problemer, eller virker som, man forstyrer dem.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det kan godt være at problemet ligger hos mig, men når man snakker med andre om ens oplevelser, især i nogle bestemte forretninger,  så opdager man, at ens oplevelser er ikke en undtagelse, men reglen.

Så kan man ikke undre sig over, om der er en smule plads til at vende tendensen i butikkerne om – bare med en smule hensyn og et bedre begreb om hvad kundebetjening i det hele taget betyder?

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...