Debat: Nyt træningscenter i Sundhedshuset i Nordborg

20. maj 2015 Nordborg

Bjarne Eliasen, Nordborg, skriver:

Sundhedsudvalgsformand Helge Larsen skriver i en kommentar på SønderborgNyt, at han deler min ærgrelse over IMG_7567lukningen af træningscentret på Sundhedshuset i Nordborg. Han er også åben for, at andre kan genåbne et træningscenter i lokalerne. Det er godt, fordi det kan være udgangspunkt for en løsning på udfordringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Resten af hans kommentar er, så vidt jeg kan læse, et embedsmandssvar.

Det minder i hvert fald meget om det svar, en embedsmand har sendt til en anden læserbrevskriver.

IMG_7556Det er for så vidt i orden, men jeg savner en klar politisk stillingtagen, som gerne skulle munde ud i, at et sundhedshus uden en træningsmulighed for almindelige borgere ikke kan accepteres politisk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor vil han som sundhedsudvalgsformand sætte gang i et arbejde, der skal munde ud i, at der etableres et nyt træningscenter på Sundhedshuset i Nordborg.

Læs Helge Larsens indlæg HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. juni 2021 Uddannelse, Sønderborg

EUX Business-eleverne får huer på i disse dage

22. juni 2021 Uddannelse

I disse dage afslutter eleverne på EUX Business deres uddannelse. I vandrehallen på Business College Syd står familie og venner klar med hue, blomster og champagne, når den sidste eksamen er overstået. Maria Overgaard Jørgensen og Lasse Boes-Weber afsluttede begge uddannelsen med at gå til mundtlig eksamen i dansk. ”Jeg trak kortfilm som emne. Det […]

Læs mere...