Debat: Politiet ved hvor stjålet knallert er – men gør ingenting

1. marts 2019 Sydals

Janni Christiansen, Lysabild, skriver:

Jeg læste fredag på SønderborgNYT, at der igen er stjålet en knallert og vil bare gøre opmærksom på at der i de seneste 14 dage er blevet stjålet rigtig mange knallerter, alle PGO, min søn fik sin stjålet natten til den 21. januar og har meldt den stjålet. Vi har også givet politiet et tip om, hvor den står i går aftes, fordi vi var blevet kontaktet af en som fortalte det.

Vedkommende selv har indrømmet og have stjålet den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Min mand ringer så igen i dag og spørger ind til, om politiet vil give vedkommende et besøg, fordi vi i går sendte al den korrespondance, vi har haft med personen.

Vedkommende har endda selv haft kontakt til politiet.

Politiet oplyste i dag, at der først skulle oprettes en sag og den skal det først sendes til Sønderborg, så måske engang i næste uge. Come on, så er den knallert da længe væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vedkommende, som skulle være i besiddelse af min søns knallert er MEGET kendt af politiet.

Billedet er af den knallert, der blev stjålet i Lysabild.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...