Debat: Politiet ved hvor stjålet knallert er – men gør ingenting

1. marts 2019 Sydals

Janni Christiansen, Lysabild, skriver:

Jeg læste fredag på SønderborgNYT, at der igen er stjålet en knallert og vil bare gøre opmærksom på at der i de seneste 14 dage er blevet stjålet rigtig mange knallerter, alle PGO, min søn fik sin stjålet natten til den 21. januar og har meldt den stjålet. Vi har også givet politiet et tip om, hvor den står i går aftes, fordi vi var blevet kontaktet af en som fortalte det.

Vedkommende selv har indrømmet og have stjålet den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Min mand ringer så igen i dag og spørger ind til, om politiet vil give vedkommende et besøg, fordi vi i går sendte al den korrespondance, vi har haft med personen.

Vedkommende har endda selv haft kontakt til politiet.

Politiet oplyste i dag, at der først skulle oprettes en sag og den skal det først sendes til Sønderborg, så måske engang i næste uge. Come on, så er den knallert da længe væk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vedkommende, som skulle være i besiddelse af min søns knallert er MEGET kendt af politiet.

Billedet er af den knallert, der blev stjålet i Lysabild.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Festlige Melodi Grand Prix-timer på Ahlmann-Skolen

31. marts 2023 Uddannelse

Torsdag aften havde alle børnene fra Ahlmann-Skolens SFO og klub taget deres forældre med til skolen, så de også kunne opleve de små elevers årlige Melodi Grand Prix, hvor en del af børnene optræder og vindergruppen får æren af at have vandrepokalen stående i klassen indtil næste Melodi Grand Prix, som først er i 2024. […]

Læs mere...