Debat: Positivt politikere nu prioriterer udsatte børn

4. januar 2015 Debat

Tidl. byrådsmedlem Karen L. Damm, Alssund Listen, skriver:

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er det positivt, at Sønderborg Kommune indleder 2015 med at ansætte fire nye socialrådgivere. De skal bl.a. være med til at nedbringe børns fravær på skoler og i dagtilbud.

Det er også rart at se, at byrådspolitikerne nærmest falder over hinanden for at gøre os opmærksom på, at de nu prioriterer børn med særlige behov.

For to år siden gjorde Anita Kjøng-Rasmussen og jeg, som de første, vores daværende byrådskolleger opmærksom på det store antal børn, der blev væk fra undervisningen. Vi blev mødt med mistro og let hovedrysten – det var dengang. Siden er der heldigvis sket noget, og jeg kan kun håbe på, at det fortsætter også for de børn, som systemet har svigtet de seneste to år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...