Debat: Positivt politikere nu prioriterer udsatte børn

4. januar 2015 Debat

Tidl. byrådsmedlem Karen L. Damm, Alssund Listen, skriver:

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er det positivt, at Sønderborg Kommune indleder 2015 med at ansætte fire nye socialrådgivere. De skal bl.a. være med til at nedbringe børns fravær på skoler og i dagtilbud.

Det er også rart at se, at byrådspolitikerne nærmest falder over hinanden for at gøre os opmærksom på, at de nu prioriterer børn med særlige behov.

For to år siden gjorde Anita Kjøng-Rasmussen og jeg, som de første, vores daværende byrådskolleger opmærksom på det store antal børn, der blev væk fra undervisningen. Vi blev mødt med mistro og let hovedrysten – det var dengang. Siden er der heldigvis sket noget, og jeg kan kun håbe på, at det fortsætter også for de børn, som systemet har svigtet de seneste to år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. september 2021 Uddannelse, Sønderborg

Elever på EUC Syd blev klogere på portrætbilleder og på sig selv

18. september 2021 Uddannelse

Nogle af den forgange uges dage har IB-eleverne på EUC Syd brugt sammen med billedkunstner og fotograf Maja Nygaard Eriksen. Når der skal tages et portrætbillede, så skal det fortælle en historie om den person eller de personer, som er på billedet – og personligheden kan fremhæves ved måden at sidde, stå, ligge på. Og […]

Læs mere...