Debat: Positivt politikere nu prioriterer udsatte børn

4. januar 2015 Debat Skrevet af: Ole Kæhler

Tidl. byrådsmedlem Karen L. Damm, Alssund Listen, skriver:

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Karen Damm glæder sig over, at byrådet endelig handler på viden, det har haft gennem mere end to år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor er det positivt, at Sønderborg Kommune indleder 2015 med at ansætte fire nye socialrådgivere. De skal bl.a. være med til at nedbringe børns fravær på skoler og i dagtilbud.

Det er også rart at se, at byrådspolitikerne nærmest falder over hinanden for at gøre os opmærksom på, at de nu prioriterer børn med særlige behov.

For to år siden gjorde Anita Kjøng-Rasmussen og jeg, som de første, vores daværende byrådskolleger opmærksom på det store antal børn, der blev væk fra undervisningen. Vi blev mødt med mistro og let hovedrysten – det var dengang. Siden er der heldigvis sket noget, og jeg kan kun håbe på, at det fortsætter også for de børn, som systemet har svigtet de seneste to år.

17. april 2024 Politik, Sønderborg

Målsætningen med 77.000 indbyggere i 2030 holder ikke, siger politikere

17. april 2024 Politik

På mødet i Økonomiudvalget i dag, onsdag, blev der lagt en befolkningsprognose på bordet. Den bygger på tal fra Danmarks Statistik og de viser en befolkningsfremgang på 28 personer frem til 2028. Byrådet arbejder hen imod, at der er 77.000 indbyggere i Sønderborg Kommune i 2030. ”Årets befolkningsprognose understreger med al tydelighed, at vi ikke […]

Læs mere...