DEBAT: SE-kandidat Peter Rathje: Fokus på gennemførelse af elektrificeringen både lokalt og regionalt

6. november 2018 Sønderborg

SE-kandidat Peter Rathje, Sønderborg, skriver:

Energisektoren står overfor store omstillingsudfordringer og SE har musklerne til at gennemføre elektrificeringen både lokalt og regionalt, men jeg savner et stærkere SE med fokus på denne vigtige opgave.

Bakker du op at SE skal tage et mere aktivt medansvar for den grønne energiomstilling, katalysere lokale projekter og sikre at SE’s forsyningsområde viser vejen for resten af Danmark, så sæt dit kryds ved Peter Rathje til SE repræsentantskabsvalget 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved rettidig indsats, sparer vi både dig, virksomhederne og samfundet for store omkostninger og klimabelastninger og SE kan gøre en verden til forskel.

Jeg har i mit arbejdsliv arbejdet med omstilling og virksomhedsudvikling i både private og halvoffentlige organisationer.

Siden 2007 har mit fokus været Sønderborgs ProjectZero-omstilling.

ProjectZero handler om byernes klima-omstilling; en udfordring som rækker langt ud over Sønderborg, men som samtidig skaber samarbejde, kompetencer, vækst og grønne jobs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du SE-kunde, kan du stemme med ved at bruge din nem-id HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...