DEBAT: SE-kandidat Peter Rathje: Fokus på gennemførelse af elektrificeringen både lokalt og regionalt

6. november 2018 Sønderborg

SE-kandidat Peter Rathje, Sønderborg, skriver:

Energisektoren står overfor store omstillingsudfordringer og SE har musklerne til at gennemføre elektrificeringen både lokalt og regionalt, men jeg savner et stærkere SE med fokus på denne vigtige opgave.

Bakker du op at SE skal tage et mere aktivt medansvar for den grønne energiomstilling, katalysere lokale projekter og sikre at SE’s forsyningsområde viser vejen for resten af Danmark, så sæt dit kryds ved Peter Rathje til SE repræsentantskabsvalget 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved rettidig indsats, sparer vi både dig, virksomhederne og samfundet for store omkostninger og klimabelastninger og SE kan gøre en verden til forskel.

Jeg har i mit arbejdsliv arbejdet med omstilling og virksomhedsudvikling i både private og halvoffentlige organisationer.

Siden 2007 har mit fokus været Sønderborgs ProjectZero-omstilling.

ProjectZero handler om byernes klima-omstilling; en udfordring som rækker langt ud over Sønderborg, men som samtidig skaber samarbejde, kompetencer, vækst og grønne jobs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er du SE-kunde, kan du stemme med ved at bruge din nem-id HER

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...