Debat: Selv kritikere må ku’ se BIOS gør det godt

31. oktober 2015 REGIONALT
Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Juul Nielsen, Venstre på Nordals, skriver:

Kampen mod BIOS-Danmark fortsætter nu på tredje måned, og ser ud til ingen ende at tage.ur
Artiklen fortsætter under annoncen

Hver gang der kommer en opgørelse til regionen, kan vi se at BIOS følger deres plan, og der kommer hver måned nye reddere til. Nu – altså 1. november – kommer der 34 nye redder til, og det samme gør sig gældende for december.
Artiklen fortsætter under annoncen

De seneste rapporter har også vist, at BIOS stiller på skadestedet på nøjagtig samme tid som Falck gjorde det i deres tid. Det er sandt at Responce hjælper regionen med at få dækket nogle enkelte huller. Men fra nu af bliver der skåret ned på den eksterne assistance til nu kun 3 beredskaber og til december bliver det nu kun 2 hele beredskaber. Det fremgår af pressemeddelelser fra regionen, at BIOS er 18 sekunder fra at nå målet på at være fremme på 7,9 minutter, og det mål skal først være i hus ved årsskiftet, så her må man da sige: “Godt arbejde Bios”. 
Artiklen fortsætter under annoncen

Når man på gader og stræder hører , at BIOS ikke kommer til tiden så skyldes det Vagtcentralen, der kalder bios3ambulancen på en anden kørsel end den borgeren havde forventet, så jeg opfordrer derfor endnu en gang alle, om at tage godt i mod BIOSredderne, når de kommer kørende.
Jeg har været på besøg på to BIOS-stationer – i Sønderborg og Aabenraa – og besøgene gav mig gejsten til at fortsætte kampen for at beholde BIOS i regionen.
Jeg vil derfor takke de to stationer for at bruge lidt af deres tid på mig og jeg håber meget at det bliver til flere BIOS-stationer i fremtiden. 
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...