Debat: Socialdemokraterne er klar til at sætte handling bag visionerne

1. april 2022 Sønderborg

Politisk ordfører, Preben Storm, Socialdemokratiet, skriver:

De seneste to dage har byrådet været samlet på Visionsseminar. To spændende dage, hvor vi har haft inspirerende oplæg og gode debatter om, hvilke visioner vi hver i sær har for vores fælles Sønderborg kommune.

Vi er glade for at konstatere, at vi langt henad vejen er enige om retningen og målene.
Jovist, vi kan have forskellige holdninger til vejen derhen, men fælles for os alle, er at vi brænder for at gøre vores kommune til et endnu mere attraktivt sted at bo, flytte til og drive virksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er enige om, at vi vil bygge ovenpå det tidligere byråds indsatser og resultater. Og sammen skabe endnu mere udvikling og velfærd.

For mig og for Socialdemokratiet er det vigtigt, at vi også i de kommende år satser benhårdt på at tiltrække nye og mangeartede uddannelser. Vi vil dyrke vores attraktive byer og landdistrikter og vi vil realisere udviklingsplanen for Nordals, som skal gøres til en styrkeposition for hele vores kommune.

Og så vil vi fortsat gå forrest når det gælder den grønne omstilling og styrke vores fokus på miljø og bæredygtighed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er nok at tage fat på – og vi er i socialdemokratiet så klar til,  i fællesskab med byrådets partier, at omsætte visioner til handling og resultater!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...