Debat: Socialdemokratiet ser gerne et sundhedhus på havnen i Augustenborg

29. marts 2022 Augustenborg

Byrådsmedlem Didde Lauritzen, Socialdemokratiet, skriver:

Helt i tråd med de nationale ambitioner om at sikre nære sundhedstilbud, arbejdes der lokalt i Augustenborg for at fremtidssikre det lokale lægehus.

I Sundhedsudvalget er vi i god dialog med Sundhedsgruppen under Hertugbyens Udviklingsforum, om mulighederne for et sundhedshus i Augustenborg.

Et sundhedshus, som udover alment praktiserende læger, kan rumme private sundhedsaktører som f.eks. fysioterapeuter, psykologer, tandlæger etc.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden vil det være muligt som supplement at placere nogle af de kommunale sundhedstilbud i et fremtidigt sundhedshus.

Gode dagtilbud, skole og sundhedstilbud er afgørende faktorer, hvis Augustenborg ikke alene skal være et dejligt sted at bo, men også et attraktivt område at flytte til.

Et projektforslag skal udvikles og placeringen af et sundhedshus skal afgøres i samråd med de aktører, som ønsker at være en del af projektet, og i samspil med Hertugbyens Udviklingsforum. En attraktiv placering vil være vigtig både for tiltrækning af private aktører, men særligt for rekruttering af læger nu og i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Socialdemokratiet vil vi arbejde for, at muligheden for et kommende sundhedshus tænkes ind udviklingsplanen for Augustenborg havn. En udviklingsplan vi ønsker at sætte skub i snarest muligt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...