Debat: Sønderjysk Forsikring på charmeoffensiv

6. august 2015 Sundeved

Peter Hansen og Svend Erik Petersen skriver:

Sønderjysk Forsikring har henover sommeren startet en charme offensiv, overfor kunderne. Fælles for de mail og breve man har sendt, har det været et forsøg på at bagatalisere kunderne i Sønderborg, og deres betydning for selskabet. Realiteten er imidlertid, at ud af en omsætning på knap 300 mio. kroner kommer der ca. 100 fra Sønderborg.sønderjysk

Artiklen fortsætter under annoncen

Kendsgerningen er stadig, at de ønsker at flytte ca. 40 arbejdspladser ud af kommunen. Dvs. 1/3 af forsikringsselskabets bruttoindtægt er i spil, såfremt bestyrelsen får opbakning til at flytte hovedsædet væk fra Sønderborg.

Vi mener, det er højt spil med selskabet økonomi, da vi frygter, at der vil blive tale om en massiv kundeafgang fra området, såfremt bestyrelsen for opbakning til deres planer.

Vi håber, de delegerede maner til besindighed. Sønderborg Kommune er meget gerne behjælpelig med at finde et godt sted i Sønderborg, såfremt selskabet ønsker en ny adresse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle bestyrelsen holde fast i sin beslutning lover vi den, at give kamp til stregen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juli 2021 112, Sundeved

Dreng har indrømmet at han står bag tre mindre brande

26. juli 2021 112

Politiet Politi modtog søndag morgen en anmeldelse om mulig brandstiftelse på Nydamskolen i Vester Sottrup. Der var ild i nogle træpaller, som var stablet op ad bygningens nordlige gavl. Branden nåede kortvarigt at brede sig til bygningen, inden den var slukket. Det fortæller Politiet i en pressemeddelelse. Efterfølgende brandundersøgelse og efterforskning førte senere søndag til […]

Læs mere...