Debat: Uens lægejournaler giver en patient rigtigt meget bøvl

10. juli 2017 Augustenborg

Søren Thomsen, Augustenborg, skriver:

I 2013 blev mit liv forandret for evigt.

Cirka en uge efter jeg  fik en guldkrone på en skadet tand, blev jeg indlagt på Sønderborg Sygehus og da lægerne ikke har hørt efter i undervisningen i grundforløbet, hvor man lærer, at to forskellige metaller, som bliver sat i  i samme mundhule og der kommer forbindelse i form af spyt , så starter en kemisk nedbrydning af det metal, som er lavest i spændingsrækken.

I mit tilfælde var det ni amalgamfyldninger, som begyndte at opløse kviksølvet i dem, da jeg havde fået en guldkrone.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hverken tandlægen eller lægerne var opmærksomme på det, men der skete store forandringer til den bedre side efter jeg selv betalte for at få fjernet mine amalgamfyldninger.

Men da lægen fik resultatet af tungmetaltesten, som viste forhøjet kviksølv og fortalte mig om kviksølvforgiftning at disse fyldninger burde ud.

Jeg fik en kopi fra assistenten af dette prøvesvar og efterfølgende kunne jeg se i min journal, at prøve-svaret havde ændret sig, siden jeg fik kopien på sygehuset.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gjorde, at jeg først sendte en klage pr mail og senere som e-konsultation og til sidst kørte jeg  ind på sygehuset med klagen.

Men der bliver ikke rettet i min journal og så søgte jeg hjælp ved ledelsen på sygehuset, som skriver, at den sag ligger jo ved Styrelsen for Patientsikkerhed og det er jo også rigtigt.

Men jeg har jo været til mange undersøgelser på sygehuse siden jeg fik konstateret en kviksølvforgiftning i marts måned 2015 og de læger har arbejdet med forkert data og så bliver resultatet jo heller ikke rigtigt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og set fra en mekanikers side, er det mange ressourser, der er spildt, fordi en læge laver dokument-falsk, som jeg kan bevise.

Men lægerne hører ikke på en patient.

Og kviksølvet som har akkumuleret sig i mine organer, hjern,e knogler m.m. tager 30 år om at blive halveret og når lægen skriver forkerte resultater, så har jeg også problemer med at få en pension.

Sønderborg Jobcenter tror jo heller ikke på en mekaniker med det resultat, at pengekassen har været ulovligt lukket i langt over et år fra deres side  – den måtte og genåbnes, men blev kort tid efter lukket ulovligt.

Skrevet af: Ole [email protected]
1. december 2023 Erhverv, Sønderborg

Der skal laves en miljøvurdering af det kommende Netto-byggeri ved Porten

1. december 2023 Erhverv

Byggeriet af en ny Netto-butik ved Porten er forsinket – og den oprindelige plan med at gå i jorden i uge 30 blev skubbet. ”Det trækker ud, så vi kommer formentlig ikke i jorden før august-september, men forventningen om åbning i foråret 2024 er fortsat intakt”, sagde Jacob Krogsgaard Nielsen fra Salling Groups pressehold til […]

Læs mere...