Debat: Vi må give Donald Trump en chance

11. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

SønderborgNYT har modtaget følgende læserindlæg fra Søren Tylvad Andersen, Konservative:

Når man ser tilbage på Donald Trumps udtalelser gennem valgkampen, så er det svært ikke at blive bekymret for hans præsidentskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi kende alle nogle af de værste eksempler, og det er næppe nødvendigt at gentage dem her. Mange af hans erklæringer og løfter fra valgkampen, vil hvis de bliver gennemført, bestemt ikke bidrage til at gøre verden til et bedre sted – tværtimod.

Men nu er valget overstået, og vi må acceptere det faktum, at det amerikanske folk har valgt han til ny præsident.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver nu overordentligt spændende at se hvilken vej han vælger. Vil han forsøge at leve op til allede horrible udtalelser som han kom med under valgkampen, eller vil han påtage sig det ansvar som følger med at være leder af verdens mægtigste nation?

I Storbritannien var det ikke noget kønt syn, hvorledes Farage & Co stak af i vild flugt fra ansvaret for det Brexit, som de havde plæderet for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men et præsidentvalg er noget andet, og handler jo netop om at få ansvaret.

Nu hvor virkeligheden også har indhentet Trump, tror jeg ikke at han har lyst til at stikke af fra ansvaret. Trump har opbygget et stort forretningsimperie, og det ville næppe have været muligt, hvis han ikke evnede at tage ansvar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eller hvis hans handlinger altid svarede til de udtalelser som vi kender fra valgkampen. Jeg har således svært ved at tro, at han nu vil handle på de mest destruktive og tossede erklæringer fra valgkampen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil utvivlsomt gå i gang med at prøve at implementerer mange af løfterne – her under også nogle som set fra Europa er svære at forstå. Eksempler herpå vil sikkert være en udvanding af ObamaCare og uændret begrænset våbenkontrol.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men jeg tror som sagt på at de allermest tossede løfter bliver lagt i skuffen.

Trump har endnu ikke fremlagt et sammenhængende politisk program. Og det er svært at sige noget sikkert om hvilken vej han vil vælge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under alle omstændigheder er der rettigheder og principper som vi i Europa ikke skal gå på kompromis med for at tækkes Trump. Men nu må vi se hvordan han agerer og give ham chancen for at vise sit værd og tage ansvar i den virkelige verden.

Deltag i debatten på SønderborgNYTs Facebookside.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...