Debat: Vi skal stå sammen om udviklingen af Nordals

6. maj 2022 Nordborg

Byrådsmedlem Vivi Brit Nielsen, Venstre, skriver:

Vi har i Byrådet den 5. maj godkendt plangrundlaget for Nordals Ferieresort – lokalplanen og kommuneplantillægget nu er på plads. Det er en god nyhed og en vigtig milepæl for projektet. Nordborg Resort har længe været undervejs, og der er ingen tvivl om, at det vil skabe en udvikling, øget turisme og være til gavn for hele kommunen. For Nordals vil det bl.a. også betyde stigende huspriser og flere arbejdspladser i lokalområdet. Her har Nordals’ store virksomheder, Linak og Danfoss’ BMC-fond igen valgt at investeret i lokalområdet og sammen gjort det muligt at realisere visionen om resortet – det vil jeg gerne takke jer for!

Artiklen fortsætter under annoncen

Men selvom Nordborg Resort står til at åbne i 2024, så er der stadig en del, som vi skal arbejde videre med for at kunne binde resortet sammen med resten af Nordals.

Jeg er selv opvokset i Nordborg og husker tydeligt, hvordan Nordborg før i tiden så bedre ud med liv i butikkerne og aktivitet i bymidten. Det skal vi have genskabt, så vi får gjort Nordals endnu mere attraktiv for både familier og forretninger.

Her mener jeg, at flere af de politiske beslutninger bør tages tæt på de borgere, der har deres daglige gang på Nordals. For jeg tænker, at de ting, der skal ske på Nordals, de skal også skabes sammen med de mennesker, som bor der.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er et rigt foreningsliv og en masse engagerede borgere, der hver især tager initiativ og deltager i områdets mange begivenheder, som for eksempel Nordals-Festival, Fest i By og Nordborg Marathon. Jeg kender personligt Nordals og Nordborg, og jeg ved, at der er masser af lokale kræfter, der kan en hel masse, og som alle kan bidrage med noget forskelligt. Det skal vi benytte os af og hjælpe med at støtte og styrke.

Derfor skal vi fortsætte det gode samarbejde, fordi vi alle sammen har et fælles ansvar for at fortsætte udviklingen af Nordborg og Nordals.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...