Debatforedrag: Kræft i hjernen og mod på livet

31. oktober 2016 Gråsten

Hvis man rammes af kræft i hjernen, så kan det gå alvorligt ud over eksempelvis balanceevnen. Det betyder, at man kan slingre gennem gaden, som om man er fuld. Den udfordring – og mange andre – vil Ole Brøndberg Selstø fra Esbjerg fortælle om i sit debatforedrag: Nej, jeg er ikke fuld.

Foredraget handler primært om at kunne se muligheder frem for begrænsninger.

“Min balance samt koordination er blevet væsentligt forringet efter min operation og jeg vil komme med eksempler på, hvordan jeg løser de situationer som opstår, altså at se mine muligheder”, siger Ole Brøndberg Selstø i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han er gruppeleder for Ung Kræft Esbjerg, laver musik med unge kræftpatienter samt mentor.

“Jeg vil fortælle, hvorledes disse opgaver giver mig energi. Desuden vil min søster fortælle noget om at være pårørende til en kræftpatient”, siger Ole Brøndberg Selstø .

Foredraget finder sted på Den Gamle Efterskole i Rinkenæs torsdag.

Dørene åbnes kl. 18.30 og Ole Brøndberg Selstø begynder kl. 19.

Det er gratis at deltage gennem hele aftenens program.

Læs mere HER

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Kultur, Sønderborg

Den 11. juni marcherer Skyttebrødrene for fuld musik i Perlegade

28. maj 2022 Kultur

Lørdag den 11. juni samles Borgerforeningens skyttebrødre på skydebanen på Kær halvø og efter at have nydt den morgenmad, som Skyttekongen 2021, Freddy Grøndahl, er vært for, så skydes der om titlen Skyttekonge 2022. Klokken cirka 11:10 kommer Skyttebrødrene – fulgt af Green Forest Pipe Band og Sønderborg Garden – marcherende gennem Perlegade, hvor de […]

Læs mere...