Debatindlæg: 23 tidsbegrænsede parkeringspladser i Augustenborg

7. februar 2021 Augustenborg

Peter Remontius, Augustenborg, skriver:

Forleden bragte SønderborgNYT en artikel baseret på oplysninger fra Sønderborg Kommune. Disse oplysninger er i bedste fald fejlfyldte:

“23 af p-pladserne på Stadionvej i Augustenborg bliver fremover forbeholdt tidsbegrænset parkering.

Det oplyser Sønderborg Kommune.

Det sker for at undgå, at der langtidsparkeres på alle 60 p-pladser – og dermed sikres der ledige p-pladser til dem, der ønsker at gå på indkøb i områdets butikker eller besøge hallen, Hertughaven eller biblioteket, når det på et tidspunkt flytter ind i den tidligere børnehave”, stod der i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man ’græder krokodilletårer’ over, at man vil sikre p-pladser til dem, der ønsker at gå på indkøb i områdets butikker.

Det med butikker i flertal, har kommunen selv ødelagt, idet lokalplanen nu har tilladt, at der er lavet lejligheder, beboelse, i det tidligere Netto og bageri og butik. Kommunen bøjer lokalplanen, så den passer.

Så der er SuperBrugsen tilbage, der sikkert ikke kan vokse mere i areal.

Hvem langtidsparkerer så?

Jo, det gør såmænd ansatte på Hertughavens forskellige aktiviteter i ugens løb: Altså ansatte i Sønderborg Kommune. Der er ikke p-pladser nok i Hertughaven, fordi man har valgt at anlægge en større græsplæne – med rigelig plads til 23 biler!

Artiklen fortsætter under annoncen

Når biblioteket kommer vil der også være behov for lovlig handicapparkering.

Hverken den handicapparkeringsplads på Stadionvej eller den ved apoteket på Storegade overholder på nogen måde de i loven foreskrevne dimensioner.

Her kunne kommunen besøge Netto i Bro, de har læst loven!

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...