Debatindlæg: 23 tidsbegrænsede parkeringspladser i Augustenborg

7. februar 2021 Augustenborg

Peter Remontius, Augustenborg, skriver:

Forleden bragte SønderborgNYT en artikel baseret på oplysninger fra Sønderborg Kommune. Disse oplysninger er i bedste fald fejlfyldte:

“23 af p-pladserne på Stadionvej i Augustenborg bliver fremover forbeholdt tidsbegrænset parkering.

Det oplyser Sønderborg Kommune.

Det sker for at undgå, at der langtidsparkeres på alle 60 p-pladser – og dermed sikres der ledige p-pladser til dem, der ønsker at gå på indkøb i områdets butikker eller besøge hallen, Hertughaven eller biblioteket, når det på et tidspunkt flytter ind i den tidligere børnehave”, stod der i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Man ’græder krokodilletårer’ over, at man vil sikre p-pladser til dem, der ønsker at gå på indkøb i områdets butikker.

Det med butikker i flertal, har kommunen selv ødelagt, idet lokalplanen nu har tilladt, at der er lavet lejligheder, beboelse, i det tidligere Netto og bageri og butik. Kommunen bøjer lokalplanen, så den passer.

Så der er SuperBrugsen tilbage, der sikkert ikke kan vokse mere i areal.

Hvem langtidsparkerer så?

Jo, det gør såmænd ansatte på Hertughavens forskellige aktiviteter i ugens løb: Altså ansatte i Sønderborg Kommune. Der er ikke p-pladser nok i Hertughaven, fordi man har valgt at anlægge en større græsplæne – med rigelig plads til 23 biler!

Artiklen fortsætter under annoncen

Når biblioteket kommer vil der også være behov for lovlig handicapparkering.

Hverken den handicapparkeringsplads på Stadionvej eller den ved apoteket på Storegade overholder på nogen måde de i loven foreskrevne dimensioner.

Her kunne kommunen besøge Netto i Bro, de har læst loven!

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...