Debatindlæg: Aksel Jepsen reagerer på Bo Vistisens indlæg på SønderborgNYT

11. maj 2020 Augustenborg

Aksel Jepsen, Augustenborg, skriver:

Netværksgruppen Augustenborg er et uformelt samarbejde mellem foreninger om sager af fælles interesse. Derfor kan antallet af deltagende foreninger sagtens variere hen over tid. Netværksgruppen kan ikke udtale sig på foreningernes vegne, det kan kun de selv. Men netværksgruppen kan være med til at opnå en fælles holdning. Som alle ved, jo større enighed der er i byen, jo større chance er der for at Byrådet vil lytte til Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

I øvrigt er Ole Urban ikke formand for Hofrådens Hus, men bestyrelsesmedlem.

Augustenborg står netop nu med store muligheder for ny udvikling i byen. Kommunen arbejder med planer for investeringer, som vil komme til udtryk i en masterplan. Det kan betyde, at der i de kommende år investeres millioner af kroner i Augustenborg.

Det er muligheder, som Augustenborg ikke må forspilde ved at demonstrere splittelse og negativitet. Derfor er det så afgørende, at alle i Augustenborg arbejder positivt sammen om at gøre mulighederne til virkelighed. Det er helt afgørende at Byrådet kan se, at Augustenborg bakker op om planerne og arbejder positivt med på at få det bedste ud af mulighederne, til gavn for Augustenborg og for hele kommunen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorfor er det så svært at tro godt om andre mennesker? Hvorfor altid tro og påstå det værste om andre? Vi har boet i byen i mange år og har tilbragt en stor del af vores liv her. Det er vi taknemmelige for og vi vil gerne give noget tilbage til Augustenborg ved at gøre en indsats for en ny udvikling i byen.

Hvorfor er det så svært at anerkende andres indsats? Lars Tholander fortjener stor anerkendelse for hans indsats for Augustenborg. Lars Tholander har en stor del af æren for, at Augustenborg i dag er kendt vidt omkring for kunstnermiljøet omkring Kunstværket, Kunstpunkt og Augustiana. Lars Tholander er en af hovedkræfterne i at sætte Augustenborg på landkortet for kunst og kultur, efter at byen i mange år kun var kendt for det psykiatriske hospital.

Artiklen fortsætter under annoncen

Personangreb og mistænkeliggørelse skader samarbejdet og sammenholdet i Augustenborg. Vi har ved tidligere lejligheder set, at folk fra byens foreninger med det samme trækker sig, når der kommer personangreb. Det er meget forståeligt, ingen der laver frivilligt arbejde ønsker at blive udsat for personangreb og mistænkeliggørelse.

De, der står bag personangreb og mistænkeliggørelse, må finde andre måder at bearbejde al deres vrede og frustration.

Til det store flertal af positive mennesker i Augustenborg skal lyde en opfordring om at arbejde positivt sammen om at gøre mulighederne til virkelighed og opnå en ny udvikling i byen. Det har måske aldrig været vigtigere end nu, at byen står sammen og viser omverdenen, at det er værd at investere i Augustenborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs også Bo Vistisens indlæg: Netværksgruppen repræsenterer højst fem foreninger

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Vivi Brit Nielsen har fået to udvalgsposter

7. december 2021 KV21

Vivi Brit Nielsen blev valgt ind i Byrådet for Venstre og hun har fået to udvalgsposter. En i Sundhedsudvalget samt en i Social-, Senior- og Handicapudvalget. Hun havde også et ønske om at blive en del af Arbejdsmarkedsudvalget, men det har ikke været muligt. Vivi Brit Nielsen fortæller til SønderborgNYT, at hun glæder til, at […]

Læs mere...