Debatindlæg: Byrådsmedlem giver sundhedspersonalet et skulderklap

28. januar 2021 Sønderborg

Byrådsmedlem Kirsten Bachmann, Slesvigsk Parti, skriver:

Cafeer, restauranter, hoteller, teatre og biografer er hårdt ramt af nedlukningens konsekvenser. Et gavekort til de kommunale medarbejdere er et velment forsøg på at hjælpe en oplevelsesbranche, der er i knæ. Men et gavekort og en anerkendelse af medarbejdernes ekstraordinære indsats kan selvfølgelig ikke stå alene.

Alle, der er hjemsendt, bidrager til inddæmning af smitten. Mange forældre er udfordret, når de skal hjælpe deres børn i hjemmeskole. De skal have et skulderklap. Sundhedsberedskabet i Sønderborg kommune skal også have en stor tak for, at de er der for os 24/7.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er også andre jeg vil anerkende for deres særlige indsats.

Det er sundhedspersonalet, som tager sig af kommunens borgere og de syge på sygehuset.

Ja, de får løn; men udsættes dagligt for smitte. De gør en ihærdig indsats ved at bære visir og mundbind i timevis. De spritter deres hænder adskillige gange for at beskytte vores ældre borgere/udsatte. De skal også kompensere for kollegaer, der ikke må møde op, fordi de er nær kontakt til en smittet.

Sundhedspersonalet løfter en kæmpe opgave hos de ældre og udsatte. Her er de til dels den eneste kontakt den ældre/udsatte har til omverdenen, når de pårørende ikke længere kan komme på besøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg har arbejdet både på sygehus og i kommunen. Jeg ved, hvor presset sundhedspersonalet er. Det er flot at se, hvordan de rykker sammen i bussen, når tampen brænder. Derfor skal de have en omfavnelse og et varmt skulderklap for deres uselviske indsats, der ikke kan opvejes i penge.

Tak for jeres indsats.

 

 

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...