Debatindlæg: Cirkelformet bro symboliserer sammenhæng

29. april 2021 Nordborg

Byrådskandidat Jesper Larsen, Socialdemokratiet, skriver:

En cirkelformet bro med det smukke Nordborg Slot i baggrunden er under opførsel ved den nye Søpark i Nordborg -en park som vil blive til glæde og gavn for såvel nordborggensere som turister eller andre besøgende.

Den cirkelformede bro vil, når den er bygget færdig selvsagt være sammenhængende og den sammenhæng er nærmest symbol på det, som et samlet byråd i går, onsdag, vedtog: Nemlig at fortsætte støtten til og arbejdet med Udviklingsforum Nordals, som nu også udvides med tre lokale medlemmer. Udviklingsforum Nordals står bag den visionære Masterplan for Nordals, som et samlet byråd vedtog i marts. Planen bakker op om fyrtårnet, Nordals Ferieresort, og indeholder anbefalinger og tiltag, som vil udvikle hele Nordals.

Artiklen fortsætter under annoncen

Otte millioner kroner til konkrete tiltag er vedtaget ved budgetforliget og det er altså nu vedtaget at sikre det videre arbejde med planen både politisk og administrativt. Det glæder mig, at byrådet har sikret arbejdet med udviklingen af Nordals og sikret, at der kommer handling bag planen. Udviklingen af et helstøbt Nordals vil gavne hele kommunen.

Lad den cirkelformede og sammenhængende bro fortsat være et symbol på, at vi sammen kan skabe udvikling, som vil gavne alle i kommunen. Lad os gøre det sammen og med borgmester Erik Lauritzen i spidsen. Det vil jeg arbejde for.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...