Debatindlæg: Claus Klaris lover at intet ændres for Lysabild Børnunivers’ fremtid

13. august 2019 Sydals

Børne- og Uddannelsesudvalgsformand Claus Klaris, skriver:

Sønderborg Kommune har rigtig gode erfaringer med børneuniverser. Børneuniverser er med til at skabe en tryg ramme for vores børn og unges udvikling – en udvikling jeg er rigtig glad for. De skaber en tryg ramme for såvel det enkelte barn som forældre. De skaber en rød tråd i barnets udvikling. 

Der har været en del debat om Lysabild Børneunivers på det seneste. Jeg kan understrege, at der er ingen tanker om at ændre på Lysabild Børneunivers i fremtiden. Lysabild Børneunivers er, som andre børneuniverser, et rigtig godt tilbud i vores lokalområder. Samtidig har børneuniverser i Sønderborg udviklet sig til et naturligt omdrejningspunkt i lokalsamfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en midlertidig personalemæssig situation frem til udgangen af december, hvorefter vi igen kan have lederne på plads de forskellige steder. Jeg håber, at alle parter vil gøre deres til at få tingene til at køre så gnidningsfrit som muligt, så det hverken går ud over børnene eller aktiviteterne for lokalsamfundet.

Dermed er der også fra min side et klart JA til opbakningen til børneuniverser i vores kommune.  

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltag i debatten på SønderborgNYTs Facebookside, som du finder ved at klikke her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...