Debatindlæg: Claus Klaris lover at intet ændres for Lysabild Børnunivers’ fremtid

13. august 2019 Sydals

Børne- og Uddannelsesudvalgsformand Claus Klaris, skriver:

Sønderborg Kommune har rigtig gode erfaringer med børneuniverser. Børneuniverser er med til at skabe en tryg ramme for vores børn og unges udvikling – en udvikling jeg er rigtig glad for. De skaber en tryg ramme for såvel det enkelte barn som forældre. De skaber en rød tråd i barnets udvikling. 

Der har været en del debat om Lysabild Børneunivers på det seneste. Jeg kan understrege, at der er ingen tanker om at ændre på Lysabild Børneunivers i fremtiden. Lysabild Børneunivers er, som andre børneuniverser, et rigtig godt tilbud i vores lokalområder. Samtidig har børneuniverser i Sønderborg udviklet sig til et naturligt omdrejningspunkt i lokalsamfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en midlertidig personalemæssig situation frem til udgangen af december, hvorefter vi igen kan have lederne på plads de forskellige steder. Jeg håber, at alle parter vil gøre deres til at få tingene til at køre så gnidningsfrit som muligt, så det hverken går ud over børnene eller aktiviteterne for lokalsamfundet.

Dermed er der også fra min side et klart JA til opbakningen til børneuniverser i vores kommune.  

Artiklen fortsætter under annoncen

Deltag i debatten på SønderborgNYTs Facebookside, som du finder ved at klikke her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...